På Oppdal varer hekkesesongen ut oktober. Her er årets siste elever klar for sin første luftetur.

Luke 11: NTNU Fallskjermklubb

2023, sånn kort oppsummert.

Publisert

I år startet vi sesongen lørdag 4. mars og nå har den kalde fine tia atter en gang kommet til Skydive Oppdal. Vi gjorde vårt siste løft i nydelig høstvær søndag 5. november ca 14.30. Da bestemte LN-BGB seg for at nok var nok for i år og tok ut vinterferie. At vårt kjære klubbhus “Luftslottet” sto i brann et par helger før la vel også føringen for en litt tidligere sesongslutt.

I dette tidsrommet har vi hatt gjort totalt 2393 sportshopp, 532 elevhopp og 121 tandemhopp fordelt utover helgehopping, påskeboogie, sommerboogie og høstboogie.

Nytt av året var en utvidet sommerboogie/stordrift som strakte seg fra 3.-23. juli. Tross stort sett elendig vær fikk vi gjort 123 løft og 1298 utsprang fra Grand Caravan OY-FDK og BGB’n. Innhopp, tandem og AFF-kurs sto også på menyen. Dette var gøy!

Høstboogie var også preget av til dels lite fornøyde værguder, men ga oss likevel muligheten til 555 hopp (ofres det for lite?).

I påvente av lysere tider trekker vi oss nå tilbake i P-sal for litt lyging og skryting fra årets sesong. Vi sees i ‘24. God jul!

Powered by Labrador CMS