Luke 4: Grenland Fallskjermklubb

Miljøet her er som en utvidet familie.

Publisert

Hos oss opplever du ikke bare det adrenalinfylte "rushet" av fallskjermhopping, men du blir også en del av et fantastisk fellesskap. Miljøet her er som en utvidet familie, der erfarne hoppere og nybegynnere deler sin lidenskap for himmelen. Gleden ved å hoppe blir forsterket av det støttende og vennlige miljøet som gjør enhver opplevelse minneverdig.

Å sveve over Telemark i fritt fall gir deg en stille oppdagelsesreise i naturens skjønnhet. Kanskje Norges vakreste og innholdsrike med fjordene, fjellene (Gaustatoppen), skogene, dalene og ikke minst sjøen utfolder seg som et rolig maleri under deg. Perspektivet fra himmelen gir en unik opplevelse av Grenlands mange skjulte skatter.

Er du interessert i skjermkjøring? Bildet er fra et vanlig hopp over feltet. Utsikten du får på alle hopp på Grenland. Vi hopper til sunset alle hoppdager.

Sunset-Flokking over Nordsjø.

GFSK fyller 50 år!

Vi har hatt et magisk jubileumsår. På tross av trange økonomiske tider har vi klart å gjennomføre 4 kurs. Vi hadde også en heidundrende Boogie-uke. På tross av dårlig værmelding, kom det en god del folk fra hele landet og jammen et par fra utlandet. Som regel er været i Grenland bedre enn meldt, så vi fikk en strålende flott Boogie. Innhopp på Jomfruland, innhopp for demo-teamet og innhopp i Skien by - Telemark er vakkert! Vi takker for en sinnsyk GØY sesong: Norges råeste RockeTED av en Flymaskin LN-TED, våre dyktige piloter, våre effektive pakkere og alle medlemmer og ikke-medlemmer for dugnadsinnsats gjennom sesongen og ikke minst takk til alle hoppere som kommer og gjør livet i Grenland herlig Grumsete.

 Grenland tilbake på pallen

Vi har glimret med vårt fravær i FS Open siden 2005 og generelt fra NM. Sist vi stilte mannsterke var vel i 2003, sist vi arrangerte på Geiteryggen.

Men da Kristoffer Thorstensen gikk ut av landslaget, tok det ikke lang tid før han hadde samlet en gjeng med grums som hadde et par gamle FS-dresser liggende bakerst i skapet.

Halvparten manglet utstyr og lisenser var for lengst utgått.

FUN-flagget.

Men med god gammaldags grumse-stemning og til publikums store overraskelse karret gutta seg til pallen, og med det kvalifiserte seg til World Cup som skulle avholdes på Voss. 

Det ble en ok prestasjon på WC, men underveis greide de å få kloa i det berømte FUN-flagget og fikk smidd Grenland gleden inn i flaggets slitte fiber. Ifølge landslagsansvarlig betraktes dette som en av de mest æresbevisningene en kan ta under et WC.

Gutta var ikke ferdige ennå, på bankett-festen trådte de til igjen, med Knut Lien og Vibekke Valle velsignelse ville de få NM 2024 tilbake på Geiteryggen. Det tok ikke lang tid før en komité ble dannet, og det er med stor stolthet vi, etter 20 år, på nytt kan annonsere NM i fallskjerm, arrangert av Grenland Fallskjermklubb, på Geiteryggen!

2024 Here We Come!!! Vi har LN-TED klar for oppstart i mars, har vi nevnt at det er Norges Raskeste Fallskjermfly? NB vi hopper fra 13500 ft etter 11 min (rundetid 16 min) - kanskje bonus venter på den heldige.

Vi gjør høye hopp av alle grener og som nevnt gjør vi også høye skjermhopp (flokking) og sunset hopp. Vi planlegger å ha mange innhopp, både kjente og kanskje ukjente steder. Vi skal gjennomføre en helt vill Boogie, og jammen skal vi arrangere NM. Så har ikke DU hoppet hos oss før, bør du planlegge å ta turen til oss i 2024. Et flott klubbhus har vi også.

NB! nevnte vi at vi har de råeste Bonfire kveldene? :)

Grenland Fallskjermklubb er vakker og grumsete med et stort hjerte.

Følg med; vi legger ut vår aktivitetsplan på frittfall.no og på vår Facebook-side.

Vi sees - Blue Sky

Powered by Labrador CMS