NM 2023: Artistisk flyging

Dette er lagene i artistiske grener.

Publisert Sist oppdatert

I forbindelse med NM 2023 har Frittfall sendt mail til alle lagledere og etterspurt info. Dette er det som har kommet inn fra deltakerne i artistiske grener.

FF Open

Aviatrix

Kristine Foss, Stine Solberg & Elisabeth Viken

Aviatrix.

Team Aviatrix er et rent jentelag som konkurrerer i artistisk flyvning. Stine og Kristine har konkurrert sammen siden 2018, mens hele Aviatrix med Elisabeth på kamera hadde sitt første hopp sammen kort tid før NM i 2022.

Selv om vi har flere små mål under NM 2023, er hovedmålet å forberede oss til World Cup og EM i august.

Lagnavnet Aviatrix kommer av de første kvinnelige pilotene. Vi er veldig glad for at andelen med kvinnelige fallskjermhoppere øker, men vi ønsker en ennå større rekrutering av kvinnelige fallskjermhopper, jenter på skillscamper, kvinnelige instruktører og jenter som vil konkurrere!

Funfact: Elisabeth blir aldri solbrent, bare varm og rød.

Wild Bunch, Nimbus Fallskjermklubb

Marius Abelsen, Martin Jusnes Engum & Magnus Kristoffer Winther

Vi er 3 glade gutter som dannet lag i 2019, og har konkurrert i freefly open siden da. Fra 2019 -2021 så har vi tatt bronsje i nevnte gren, men i 2022 klarte vi endelig å ta ikke et men to steg opp på pallen og vinne gullet. Vi har også konkurrert i dynamic 2 way i vindtunnel og tatt sølv og bronsje der.

Målet for NM23 må jo være å vinne.

Det er egentlig 4 medlemmer i wild bunch, vi har nemlig egen ernæringsfysiolog.

SkyAces, Tønsberg Fallskjermklubb

Alex Aspheim, Vigleik Takle & Torgrim Takle

Trøndelaget, NTNU Fallskjermklubb

Trøndelaget.

Magnus Storsæther, Mikael Bjørkmo & Emilie Lyse-Olsen

Trøndelaget består av 3 medlemmer fra NTNUFSK som ikke er fra Trøndelag men skulle ønske vi var det. Målet med NM i år er å beholde en pallplass i FF, som vi trur blir hardt i år og i tillegg ønsker vi å score noen flere poeng i VFS2 enn i fjor.

Skydots, Kjevik FSK

Skydots.

Hanne Thunem, Magnus Breen & Trygve Jan Hagen Pettersen

Me bur alle i eit kollektiv saman og jobbar som instruktørar hos Voss Vind. Sidan me ikkje klarar å få nok tid saman allerede, så bestemte vi oss også for å danna eit lag saman. Før me kom til Tønsberg for å delta på NM hadde me omtrent 0 laghopp saman. Me hadde øva inn og planlagt feil hopp med feil compulsories, noko me fant ut av 2 timar før NM starta. Med eit godt utgangspunkt siktar me høgt i konkurransan, der Hanne var fast bestemt på pallplass. Me ligg foreløpig på ein imponerande sisteplass.

Fovere Freefly, Oslo Fallskjermklubb

Christopher G. Støle, Kristina Aarvold & Derek N. Broughton

FF Rekrutt

Flettefine, Oslo Fallskjermklubb

Flettefine.

Victoria Holmboe, Kristina Aarvold & Magnus Storsæther

Nyoppstartet FF-lag fra Oslo fallskjermklubb. Består av Victoria, Kristina og Magnus. Kristina er stand-in for Ingrid, som dessverre ikke kan delta. Målet under NM er å ha det mest mulig gøy, minst en 3. plass, og vinne banketten! Jentene ble fort venner under en fest på Æra, og har felles interesse for fest, badstue og nakenaerobics Derfor naturlig valg å ha med margerita man på kamera!

Los Alfredo's, Tønsberg Fallskjermklubb

Los Alfredo's.

Silje Søraas, Alex Aspheim & Torgrim Takle

FlyingAces som deltar i FF open, funjumper “mye” med Silje aka Alfred til hverdags, derav lagnavnet. Vi har null treningshopp mot NM og har ikke prøvehoppet frirutinen vår, så dette får vi sikkert til!

Silje Søraas 470 hopp, hoppet I 3 år, Alexander Aspheim har ca 1800 hopp og har hoppet I 21 år og Torgrim Takle på kamera har ca 3000 hopp og har hoppet i 23 år.

Aquila Freefly, Lesja Fallskjermklubb

Halvard M Vorkinn, Eskil Rolstad

Eskil studerer på NTNU i Ålesund og Halvard jobber som Kundeansvarlig i et IT selskap i Oslo. Eskil driver med dragracing ved siden av fallskjermhoppingen, i tillegg til at han jobber i familiens entreprenørselskap. Han er også styremedlem og tandemkoordinator i Lesja fallskjermklubb.

Aquila Freefly.

Halvard er familiefar, fersk I3, skjerminstruktør og ved siden av jobb engasjert i styret i Lesja Fallskjermklubb hvor han har hatt ansvaret for en del av klubbens arrangementer de siste årene (LES: «Greatest Nationals EVER»).

Av meritter så har vi et par individuelle seiere i Svup&Svølg, årets bever 2021 og så vant vi noen bamser på tivoli i castellon tidligere i år.

Målet vårt under NM er å kunne ta noen poeng, ha det morro og vinne banketten. Vi håper også å utvikle oss som fallskjermhoppere.

Funfacts: Eskil begynte med fallskjermhopping i påska 2022 og kaller riggen sin for «Lollipoppen» på grunn av fargekombinasjonen. Halvards favorittbekledning er Crocs og fargerike sokker.

Lagets hovedkvarter er en Ford bobil som er godkjent for transport av dynamitt. Dynamitten legger vi igjen hjemme, men det skal nok smelle litt for det.

Følg oss gjerne på Instagram: @aquila_freefly

Powered by Labrador CMS