Flying Chicks 2024

Nok en gang har vi gjennomført Flying Chicks på Østre Æra, og igjen ble det et vellykket arrangement med masse hopping, konkurranse og raffle.

Publisert

Fredag formiddag åpnet registrering og organisert hopping ble satt i gang. Nytt i år var gratis organizing helt ned til 1:1. Med en værmelding som ikke hadde vært helt på vår side uka i forveien var det en hyggelig opptur når regnet uteble og hoppingen kunne fortsette helt til kvelden. Vi var så heldige å ha med oss Æras egne Celine Fausko, Iver Amundsgård, Tom Østen Stubbrud, Ørjan Nilsen og Johan Aanesen på organiserfronten i år. Totalt var det påmeldt 13 flotte damer med erfaringsnivå som spriket mellom AFF nivå 8 og helt opp til 1000+ hopp. 

Lørdag morgen startet med litt morgenyoga, været holdt seg fortsatt bedre enn spådd og vi fikk hoppet hele morgenen. Rundt lunsjtider kom en liten skur, så da var vi så heldige å ha med oss Sten Rune Myrland som kjørte på med materiellkurs til de som ønsket det. Innen et par timer var det lyst og klart for mer hopping. Siste løft for dagen med organisert hopping hadde vi i tradisjon tro lagkonkurranse i presisjon med Æras egne «Patricia». Vinnerne av årets presisjonskonkurranse ble Ingrid Johansen og Marie Næss, gratulerer så mye! 

Lørdag kveld var det duket for middagsfest, nytt i år var at gutta også fikk være med på festen! Det ble servert fajitas og sangria, og i kjent Tore Bård stil skrantet det ikke på maten! Etter middag var det på tide å overvinne en litt for robust pinata før kveldens store høydepunkt; Raffle! Årets raffle premier var som vanlig eksepsjonelt gode, Megafly var med som hovedsponsor og stilte med masse flytid i potten, i tillegg hadde vi med oss UPT med 25% på seletøy, Jyro hadde 15% på skjerm, Sun Path hadde 30% på Javellin seletøy i tillegg til mange fine premier fra SkyVoss, Cookie, Skydive Oslo, Wings, PD, Cookie, Modern Activity Center, VossVind, Akando, LB Altimeters og Vertex

Totalt var 9 klubber representert på årets arrangement, og jeg er så stolt over at vi også i år får med oss deltagere som ikke har Oslo Fallskjermklubb som hovedklubb. Til syvende og sist er dette i hovedsak et arrangement ment for å hjelpe damene i sporten å bli kjent med hverandre på tvers av nivå og klubb, og ha det gøy sammen med gamle og nye venner. Årets boogie ble kjempemoro og ble gjennomført med stor suksess! 

Stor takk til alle deltagere, organisere og ground crew som gjorde det mulig å arrangere årets Flying Chicks på kun en måned! Det er helt utrolig at vi på så kort tid klarte å få til et arrangement som ble så bra, og prosessen er allerede i gang med å planlegge for neste års Flying Chicks. Vi ser etter flere som er interessert i å være med i arrangementskomiteen for Flying Chicks 2025, send en mail til chicks@fallskjerm.no hvis du er interessert i å være med å løfte neste års boogie til nye høyder! 

Powered by Labrador CMS