Flying Chicks 2021. Bildet er fra banketten på lørdagen, med tema: karneval
Flying Chicks 2021. Bildet er fra banketten på lørdagen, med tema: karneval

Flying Chicks 2021

29 juli - 1 august, Østre Æra

Publisert

Planlegging og gjennomføring hovedsakelig av Thea Holo! Flying Chicks crew består også av Ronja Jansrud, Heidi Petrine Eidsør og meg som hjalp til så godt vi kunne.

Flying Chicks er en tradisjonsfylt boogie for bare jenter, fra level 8 AFF/Fritt Fall elev line og oppover. Vi har fokus på sikkerhet, læring og glede for sporten og vi ønsker å motivere jentene til å fortsette med hopping. Første “Flying Chicks” ble arrangert på Østre Æra i 2006 og har fra den gang samlet jenter fra ulike klubber (og land) til en unik jentehelg hos Skydive Oslo langt inn i skogen. Jeg var deltaker for første gang som level 8 elev i 2012 og husker godt at jeg syntes det var en helt spesiell stemning på feltet. Jeg ble tatt godt imot og følte meg veldig velkommen.

Lene Ekle på flying chicks 2021
Lene Ekle på flying chicks 2021

I år hadde vi 32 deltakere med på eventet fra 17 til 49 år og fra flere ulike klubber. Erfaringsnivået var ganske spredt og deltakerne ble fordelt i grupper ut ifra nivå, fra 1/1 flying til 5/1 i erfaren gruppe. Den mest erfarne deltakeren i år må vel sies å være Bob (Unn-Mari) med sine 32 år i sporten! Et godt forbilde for oss andre :) Jeg vil også spesielt trekke frem en organizer som har vært med i alle årene jeg har vært med på boogien, hun kan ikke selv huske hvor mange hun har vært med på men hun elsker jente-boogies og sier alltid “JA” til å være med. Dette pluss masse annet digger vi deg for vår kjære Anna Fasting, du er best <3

Anna Fasting (th) tracker med Camilla Rokke (tv)
Anna Fasting (th) tracker med Camilla Rokke (tv)

Været var litt så som så i år, torsdag er det ikke mulig å få hoppet noe. Vi er da heldige som har Therese Tilrem til å holde et skjemflyvnings-seminar samt Espen Gundersen til å holde et tracking-seminar for oss. Etter dette ble det som alltids Chicken Race, rebusløp der gutta lager ulike poster vi skal samarbeide som lag for å løse. Veldig sosialt og veldig gøy!

Fredag har vi være med oss og hopper fra morgen til kveld i organiserte grupper, jentene som hoppet mest den dagen fikk hele 11 hopp! Veldig deilig å se så mange glade fine hoppende damer. Therese Tilrem hadde skjerm coaching også denne dagen, tusen takk! Hoppdagen avsluttes med presisjons landingskonkurranse, hvor man konkurrerer i lag på 2 personer. Tiden regnes fra man har landet, til man setter seg i en stol. Vinnerne i år ble Grete Viste og Camilla Rokke, bra jobba!

Lørdag er det øs pøsende regn, det holdes derfor en felles treningsøkt i hangar i regi av Nanna. Vi får derfor god tid til å bekle oss i glitter, fjær og stas og pynte peisestuen til årets bankett med karneval tema! Banketten har som alltid god mat servert av KS kadetter i uniform, loddtrekning med premier fra våre sponsorer, dans og sosialisering. Omg jeg elsker boogies, gleder meg til neste år!

Shady sin gruppe
Shady sin gruppe

Tusen takk til: UPT, LB Altimeters, Boogie Man, Skyvoss AS, VossVind, Cookie Helmets, DEEM Flywear, Vertex Sky Sports, Tonfly and Skydive Oslo - Rikssenter For Fallskjermidrett

Stoor takk også til alle organizere, medhjelpere, KS kadettene, staben hos skydive Oslo og sikkert enda fler. Det skal mye koordinering til for å få en Boogie til å bli suksess, og dette synes jeg Thea klarte på en utmerket måte!

Powered by Labrador CMS