Føniks Fallskjermklubb

4. desember: årsrapport 2020

Publisert

Føniks FSK holder til i Molde, og bruker Årø flyplass som base. Vi har ca 100 aktive medlemmer, og er den eneste fallskjermklubben i Møre og Romsdal. Vår nettside heter skydivemolde, og Føniks Fallskjermklubb på FB. Vårt klubbhus og pakkehangar ligger i noen minutters gange fra selve flyplassen, vi har en Cessna 182, med plass til 4 hoppere pr løft, og som tar oss opp til normalhøyde 10500 ft.

Føniks FSK

Styret:

Finn Arne Stavik

Marit Elise Tveeikrem

Isabell Rose

Odd Tore Bjerkeset

Lasse Strand

Magnus Storsæther (vara)

Tina Henriksen (vara)

HI: Tore Austad

Pilot: Lars Kjersem

Vi har pr dags dato gjennomført 1024 hopp, dette er ett par hundre opp fra 2019. Det er noen år siden sist vi hadde over 1000 hopp. Vi har hatt 19 nye elever på linekurs. 14 tandem utført i Molde. 2 nye I-3 instruktører, Bruno Montojos og Patrick Hatlen.

Vi hadde ett litt slitent pakketelt, som var som en garasje med presenning. Dette tok vi ned i Mars, og begynte å bygge en bedre pakke hangar på 12 x 6 meter, denne ble raskt ferdigstilt av en fantastisk dugnadsgjeng. Så fasilitetene fikk en skikkelig oppsving.

En klubb med respekt for seg selv må også ha badestamp, denne har vi dessverre ikke fått brukt i 2020 pga av covid 19 restriksjoner. Bildet er fra i fjor høst.

Vi har to supre «nabo» klubber som ligger ca 2 timers kjøretur unna og det er Lesja FSK på Bjorli, og NTNU på Oppdal, ett av årets høydepunkt som vi prøver å få med oss er Beverboogie på Lesja.

Vi har hatt en god utvikling av klubben i 2020 tross i Covid-19. Både driftsmessig, økonomisk og medlemmer. Bare i oktober fikk klubben 7 nye A-hoppere.

Vi bor i ett fantastisk område av landet, med helt rå natur. Derfor prøver vi å få til innhopp så ofte det lar seg gjøre.

Her fra Farstadstranda, Atlanterhavsveien til venstre

Powered by Labrador CMS