Idrettsnytt

Sommer 2021

Publisert

Prolog

Det siste et og et halv år har gitt oss alle en god porsjon mental trening. Trening i tålmodighet, trening i å akseptere at mye av vår hverdag er utenfor vår kontroll, trening i å fokusere på det som er under vår kontroll og trening i å trene målrettet når alle former for treningsfasiliteter på bakken og i luften er stengt. Vi takker for utfordringen som har gjort oss til en sterkere og bedre versjon av oss selv og vi velger å kun se framover.

VM

Det hersket lenge usikkerhet rundt årets VM. Pandemien samt dopingdommen mot Russland førte til lange prosesser før FAI og den Russiske arrangøren endelig fikk tommel opp av WADA til å gjennomføre VM 2021 i Tanay Russland. VM blir arrangert i august og arrangøren har gjort store endringer i schedulen for å minimere smitterisikoen ved at det til en hver tid er så lite folk som mulig tilstede. Likevel er årets VM en tøff nøtt.

Jeg har hatt mange møter med landslagene rundt deltakelse på årets VM samtidig som verden håndterer en pandemi. Mange møter fattet i korthet så er landslagene, styret i F/NLF og jeg enige om at det er opp til lagene selv å gjøre det de mener er best for laget og om de velger å delta på årets VM.

De som har bekreftet at de drar er:

Wingsuit Performace

Remi Damgaard

Wingsuit Acro

Amber Forte

Espen Fadnes

Andreas Hemli

Freefly

Anna Moxnes

Kristian Moxnes

Andreas Mosling

FS4 laget Agera sikter seg inn på Dubai International DIPC i November.

VFS4 laget Blue Pelican sikter mot US nationals i oktober.

Og på toppen en brukket ankel

For noen uker siden var Andreas på Zion litt i overkant uheldig i en ikke fallskjermrelatert hendelse som resulterte i en brukket ankel. En operasjon, to skruer og en plate senere er han på full fart tilbake i VM form. Samtidig som Andreas holder benet rolig og resten av kroppen så aktiv som mulig er Anna og Kristian i Tønsberg og trener.

Det er mye vi ikke har kontroll over. Vår respons og innsats er 100% innenfor vår kontroll.

Heia Norge

Powered by Labrador CMS