Ny standard høyde på Geiteryggen er 13 500 fot, men på alle arrangement vil LN-TED nå gå til 15 000 fot.

Gode nyheter fra Grenland

Vi i Grenland fallskjermklubb har store nyheter å dele med dere!

Publisert Sist oppdatert

Fra i dag, onsdag 3. august, er det duket for Grenlandsboogie. Det blir høyde å skryte av, konkurranser, lek, moro, organizing i freefly, kiosk, helikopter, fest, grilling, innhopp og mye, mye mer. Vi har tidligere leid fly til eventer, men nå kan vi endelig fortelle at vi har kjøpt eget fly som nå er på plass på Geiteryggen i Skien!

Norges raskeste fallskjermfly?

Alle våre piloter har i helgen hatt flytrening og opplæring på flyet med selvseste Jan Wildguber, som også har bygget flyet. Nå kan vi lokke med det som kanskje er norges raskeste fallskjermfly?

Flyet vi har kjøpt, tidligere D-EGGO, er en Cessna 206 PT6A turbin med 580 HK, med plass til seks hoppere av gangen. Jeg hørte selv mye snakk om dette flyet da jeg begynte å hoppe fallskjerm i 2019, men først i år har jeg hoppet fra det selv. Jeg ble solgt da jeg kunne hoppe ut på 14 000 fot etter bare 11 minutter. Ryktene si at løft til 15 000 fot har en rundetid på 18 minutter.

Fra D-EGGO til LN-TED

Under Grenlandsboogien skal det foregå dåp, og flyet skal nå døpes til LN-TED.

Hvis alt dette frister så anbefaler jeg på det sterkeste og ta turen til oss i Grenland Fallskjermklubb de kommende dagene. Vi håper å se flere av dere hoppglade venner i fallskjermmiljøet og vi håper dere vil komme å dele gleden over nytt fly med oss!

Powered by Labrador CMS