Kaffen er klar, kom og hopp
Kaffen er klar, kom og hopp

HaGL Fallskjermklubb

23. desember: Årsrapport 2021

Publisert

Navnet HaGL Fallskjermklubb står for Hamar, Gjøvik og Lillehammer fallskjermklubb. Klubben dekker i dag hele mjøsområdet (Hedmark fylke og Oppland fylke).

HaGL Fallskjermklubb holder til på Hamar flyplass. Vi hopper fortrinnsvis lørdag og søndag, men også noen ukedager, følg med på facebook for kontinuerlig oppdatering.

I dag har HaGL over 100 betalende medlemmer og vi er en kjerne på ca. 30-40 stk. som hopper aktivt. Klubben disponerer LN-RAA, en Cessna-182.

LN-RAA Loades
LN-RAA Loades

Året som har gått

Vi fikk so alle andre en pause på grunn av korona på vårparten. Men vi kom i gang allerede mot slutten av April. HaGL har ikke vært klubben for de store begivenheter i år, men er i stedet en klubb som kjører jevn og trutt hopping, i alle helger hvor det er mulig. Vår facebook-gruppe historikk viser at det sjelden er stille på Hamar. Klubben tilbyr linekurs, og har gjennommført flere av dem i år. Vi har fått en del nye a-hoppere i løpet av året. Fjorårets formann, Thomas Aaron Lund-Guldbrandsen, har tatt ut tandeminstruktørlisens, og har med det løst en stor floke for klubben i år. Ved enkelte anledninger har vi også fått låne TI'er fra andre klubber.

Under NM i år var det dessverre ingen deltakere fra HaGL, til tross for rekorddeltakelse totalt. Dette må vi se om vi ikke kan få rettet på til neste gang. HaGL har jo sterke tradisjoner, og vant gull i både FS4 og FS8 så sent som i 2019. Vi er kanskje den eneste småklubben som noensinne har klart å vinne begge to, iallefall i nyere tid.

På høsten fikk vi også tilbudt helikopterhopping, med Fonnafly.

En klubb i en overgangsfase: mot 2022

Det pågår for tiden et slags generasjonsskifte i HaGL. Det har vært mye de samme medlemmene som har gjort mye av jobben over lengre tid, og det er på tide å få inn nye krefter. Vi ferskinger prøver å opparbeide ekspertisen som skal til for å drive klubben godt i fremtiden.

Neste år kjører vi også på med en branding-kampanje, hvor vi lager nye internettsider, og innfører Skydive Hamar som merkevare. Dette er for å gjøre det lettere for folk å finne klubben vår.

Powered by Labrador CMS