A whole new woooooorld
A whole new woooooorld

Verdens beste halloween-kostyme?

Hannah Anderson tar det til et nytt nivå

Publisert

Det er et par uker siden halloween, men frittfall har fått tilsendt noen bilder som er verdt å dele. Hannah Anderson fra North Carolina, USA, har tatt utkledning til nye høyder. bokstavlig talt.

Frittfall har spurt Hannah om hvordan hun kom på ideen. Og hun har svart.

"Jeg har to store lidenskaper i livet. Fallskjermhopping, og halloween-kostymer. Hvert år bruker jeg måeder på å planlegge og designe morsomme kostymer, fordi det er utrolig morsomt. Jeg liker spesielt godt designfasen, hvor jeg finner ut av hvilke typer stoff og materialer som kan brukes, inkludert batterier, elektonikk og lys. Det er kjempegøy.

Pyramidene i bakgrunnen gjør
Pyramidene i bakgrunnen gjør

Når jeg meldte meg på Pyramideboogien i oktober 2021, ble datoene forandret til uka rett før halloween. Jeg tok denne muligheten for å kombinere mine lidenskaper, og designe noe helt spesielt.

Jeg lagde den blå "Prinsesse Sjasmin"-drakten, og festet den på en hudfarget hel-kropps drakt, både på grunn av Egypts lover om å vise hud, og også for å beskytte mot vind når jeg hopper. En venn gav meg sin gamle Pro-tec hjelm, som jeg brukte som base for håret. Jeg forstod tidlig at en tradisjonell parykk ville være vanskelig å håndtere i frittfall, og ville iallefall ikke holde til mer enn ett hopp, så jeg formet en parykk av svart stoff, og putet putefyll i den. Rundt kanten av hjelmen brukte jeg også en "pool noodle" for å få til den tradisjonelle runde fasongen på håret hennes. Dette gjorde det mulig å etterligne signaturstilen på håret, og samtidig sørge for at sikkerheten var god. Håret ble festet under brystremmen, og også til stoffet på magen av drakten, for å unngå at det kom i konflikt med håndtak, eller skjermåpning. Resten av hjelmen dekket jeg med malertape, og gullmaling med glitter, for å simulere øreringene hennes.

Alex 'flygende teppe' Ildefonso
Alex 'flygende teppe' Ildefonso

Jeg gjorde et par testhopp alene først, for å sikre meg at det ikke gikk i stykker i frittfall. Jeg hadde ideen om en wingsuit rodeo med dette kostymet på som mitt ultimate mål. Drømmen var å fly på et magisk teppe over pyramidene, akkurat som de gjør i den klassiske Disney-filmen 'Alladin'. Jeg hadde ikke funnet noen partner for stuntet før jeg kom til Egypt, men på flyplassen i Kairo møtte jeg Alex Ildefonso! Det var tilfeldig at vi møttes, men det kunne ikke ha vært bedre timet. Dette var faktisk Alex sin aller FØRSTE wingsuit rodeo (ja han skylder øl), og jeg synes han gjorde en kjempejobb med launchen ut av en Hercules C-130. Vi gjorde først et treningshopp på den første dagen av boogien. Og etter det var vi heldige nok til å møte Casey Pruett, som tilbød seg å hoppe sammen med oss, og filme opplevelsen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Nydelige detaljer på Hannah's hjemmelagde kostyme
Nydelige detaljer på Hannah's hjemmelagde kostyme

Det er unødvendig å si, men dette er et av mine absolutt favoritthopp noensinne, og jeg er utrolig glad for at Casey var der for å dokumentere dette helt spesielle øyeblikket."

Detaljene er på plass

Hvis man ser etter, er det ikke bare Hannah sitt kostyme som har mange detaljer. Alex sin wingsuit har også den riktige lilla fargen, og på videoen under, kan man tydelig se at han også har dusker på hender og føtter, akkurat som teppet i Disney-filmen.

Vi legger med en kopi av originalen også, for sammenligningens skyld!2

Powered by Labrador CMS