Veteranene i sine velkjente norgesflagg-skjermer
Veteranene i sine velkjente norgesflagg-skjermer

Veteranenes Fallskjermklubb

21. desember: årsrapport 2020

Publisert Sist oppdatert

Veteranene har ikke noe eget hoppfelt, men våre medlemmer er vanligvis aktive rundt om i andre klubber i Norge. Likevel har vi en del aktiviteter gjennom året, spesielt hopper vi mye demo og drar på en del turer rundt omkring. Vi har ca 50 medlemmer, hvorav om lag 25 fortsatt er aktive.

Veteran i fritt fall
Veteran i fritt fall

Det folk kanskje kjenner best til er vårt årevisse arrangement: nyttårshopping fra helikopter på Vøyenenga. I tillegg har vi i noen år nå hatt ansvar for gjennomføring av fallskjermaktivitetene under Luftsportsuka (LSU) på Starmoen, det gjelder også for 2021. Her blir det både tandem og sportshopping, den arrangeres 19-22. august 2021. Vi ser på muligheter for hopping fra både ballong og Hercules under LSU, men foreløpig er ikke dette 100% sikkert. Spesielt Hercules er krevende å få tak i, ballong går nok greit, men er veldig væravhengig.

Bilde fra luftsportsuka på Starmoen 2020
Bilde fra luftsportsuka på Starmoen 2020

Inneværende år har dessverre alle våre aktiviteter så langt måtte avlyses, men vi håper å kunne gjennomføre nyttårshoppingen.

Vi bidrar sterkt til at den gamle gode Cessna 182, LN-TSB holder seg luftdyktig, og benytter den ofte når det er demo eller f.eks under LSU.

Powered by Labrador CMS