Hopp fra LN-ACZ

Nimbus Fallskjermklubb

18. desember: årsrapport 2021

Publisert Sist oppdatert

Året startet dårlig med covid-19 nedstengning. Vi fikk en liten åpning i mars, hvor vi fikk til 2 hoppdager før det ble stengt igjen. Så startet opp igjen i mai og holder fortsatt på med hopping, nå i desember. I mai fikk vi også en ny etterlengtet TI i Chris Carnel, som har gjort at vi har passert 120 tandemhopp i år. Chris har gjennomført over halvparten av dem.

Nimbus har mange Innhopp og demoer. Her fra starten av Juni 2021

Vi hadde planer om 2 fulldriftsuker hos oss i år, men av den første ble veldig amputert. Bare en uke i forveien, fikk vi nemlig beskjed om at det skulle arrangeres NM i presisjonslanding for mikrofly på Rakkestad samme uke. Den andre fulldriftsuka ble gjennomført med mer hell. Vi hadde fått Rolf Didrik Hexeberg og Cristian Berntsen til å komme for å coache hos oss. Sander Gudmestad tok prisen for mest aktive under uka med 40 hopp.

Camilla Marnor, og Tonje Culbertson fra Viken Warriors, under NM på Bjorli 2021

Flyet vi pleier å bruke, ACZ, har vært mye på Voss i sommer, men vi har da hatt tilgang på TSB i stedet. Under NM stilte det 2 lag fra Nimbus. Viken Warriors tok en overbevisende gullmedalje i FS4-R, og Wild Bunch tok bronse i Freefly Open.

Bodil Leira Stene var også med på Viken Warriors, og vant sitt (minst) tredje NM-gull

2021 ble også året hvor vi måtte ut av lokalene vi har leid de 5 siste årene. Men nå har vi flyttet inn i nye lokaler. Vi venter på at pakkeområde skal stå klart. Vi har også fått en ny MK i høst, Kai Sellevold og en ny I-1 Therese Tilrem. Nå som det er høst og vinter, så ser vi at det er flere som tar turen til oss fra de andre stedene som har stengt for sesongen. Så for andre som fortsatt har lyst til å hoppe, så er det bare å kle seg å ta turen, vi setter på kaffen. (Nimbus har planlagt hopping i morgen, 19. desember red anm.)

Powered by Labrador CMS