Påmeldingen er åpen

men nmfallskjerm.no er nede

Publisert Sist oppdatert

Norgesmesterskapet 2021 avholdes på Bjorli, og arrangeres som et samarbeidsprosjekt mellom Lesja og Tønsberg Fallskjermklubber. NM-portalen nmfallskjerm.no har vært nede en stund, og det er uklart når den kommer opp og kjøre igjen. I mellomtiden kan invitasjon og påmelding finnes her: https://sites.google.com/view/nmfallskjerm2021/innbydelse

Deltagerne

Årets NM kan bli meget spennende i flere disipliner. Vårt nye FS4-landslag, Agera, har tatt sølv to år på rad. Kjetil Viste Levik og Kristoffer Thorstensen fikk også sølv i 2018, og har dermed 3 sølv på rad. Alle de siste tre NM i FS4 har blitt vunnet av lag sammensatt av tidligere landslagshoppere. Kan 2021 være året hvor generasjonsskiftet i FS4 blir definitivt?

I FS8 går det rykter om at Bergen fallskjermklubb skal stille lag.

Wingsuit performance har blitt vunnet av verdensmester Espen Fadnes hvert eneste år, siden det ble offisiell disiplin tilbake i 2017. Kan han ta sitt femte NM-gull av fem mulige? Espen blir trolig hard å slå, men han har skiftet treningsfokus over til akroflyging, sammen med Andreas Håland Hemli, og Amber Forte. Når Remi Damgaard i tillegg rapporterer om at han er i sitt livs form, holder vi døren åpen for at det kan bli et tronskifte i denne disiplinen.

I Freefly har vi også den ypperste verdenselite. Kongepokalvinnerne fra 2020, Zion, burde ha et godt grep om gullet i Freefly i år også. Zion har vunnet NM 6 år på rad, og er på stø kurs mot nr 7.

I VFS får vi inn VFS-2 som prøvedisiplin. Det blir spennende å se om dette grepet kan få opp deltagerantallet i VFS.

Rekrutteringsklassene er alltid spennende å følge med på. Her er det ofte tette kamper om medaljer, og litt større svingninger i resultatene. Frittfall vet ikke hvem som er favoritter her i år, men Pål Kolbenstvedt stiller opp som player coach igjen, etter 6 års pause i rekrutteringsklassen. Laget til mannen med flest NM-gull i lagsport, under hele NIF, er alltid kandidat til det øverste trinnet på pallen.

Powered by Labrador CMS