Vilt moro på LHB-boogie med JITA.

Local Heroes Boogie

Dette er tredje sesongen JITA har arrangert Local Heroes. Tanken er å bygge opp et community for vinkelflygning med erfaringsdeling og vilt morsomme hopp!

Publisert Sist oppdatert

JITA

JITA består av medlemmer fra Tønsberg Fallskjermklubb som er over gjennomsnittet opptatt av tracking og angel flyvning (Jarlsberg Internasjonal Tracking Association).

Local Heroes Boogie er en lokal tracking boogie som vi holder på jarlsberg i regi av JITA og Tønsberg fallskjermklubb. Målet med campen er å få både ferske og mindre erfarne trackere til å fly trygt sammen, samtidig som vi bygger et miljø for de som ønsker utfordringer i luften. Boogien passer like godt for deg som er helt fersk vinkelflyger til deg som har noen hopp under beltet.

Vi starter alltid med et tracking seminar dagen før hopping, og har 2-3 dager med hopping de påfølgende dagene. I år var det over 20 ivrige deltagere påmeldt. Bortsett fra litt vått norsk vårvær på lørdagen ble resten av helgen en suksess for både deltagere og coacher.

Hvorfor arrangerer vi boogie

Dette er tredje sesongen JITA har arrangert boogien, og vi synes alltid det er like gøy å fly med å fly med nye ansikter. Tanken er å bygge opp et community for vinkelflygning med erfaringsdeling og vilt morsomme hopp! Det å se våre nydelige deltagere smile så mye at de får ørevoks i munnvikene når de lander er en ubeskrivelig kul følelse.

Hva sier deltakerne

Vi har fått gode tilbakemeldinger fra deltager som sier de har blitt tryggere i luften, samt at de har møtt flere “likesinnede” slik at det er letter å spørre folk på feltet om å hoppe sammen. Et lite påfyll av skills håper vi også de har fått ;)

Årets beste happening

Deltaker, LHB

«Som fersk hopper er det veldig mye å sette seg inn i. Det at man arrangerer boogier med fokus på én ting, og spesifiserer inn mot det gjør at man selv med lite erfaring kan føle stor progresjon og lære. Selv syntes jeg det er veldig gøy at de erfarne hopperne skaper et lavterskeltilbud for alle nivåer. Ikke bare gjør dette at alle kan bli bedre, men man føler seg inkludert og satset på, som er en veldig positiv ting å ha i enhver klubb. Jeg gleder meg masse til neste local tracking hero boogie!» - Karl Anders Leth Gurholt (deltager)

Hva synes coachene

Som arrangør kan man erkjenne at det er mye arbeid i forkant av slike arrangement, men at det helt klart er verdt det. Det er både gøy og lærerikt, og flere av coachene opplever at de selv vokser på slike arrangementer. Kanskje noen blir bitt av basillen og ønsker å ta coachinging til et nytt nivå etterhvert.

Skal vi gjøre dette igjen?

Planen er å arrangere dette årlig, men målet på sikt er å utvide til å arrangere flere arrangementer årlig, og kanskje til flere dropzones rundt i Norge.

Lavterskeltilbud er ofte en mangelvare.

Powered by Labrador CMS