Flyr på skyer.

Vil du fly vingedrakt i sommer?

Amber Forte og Espen Fadnes har sluttet på landslaget, men det betyr ikke at de roer ned satsingen på vingedrakt. Her er en oversikt over tilbud og muligheter for deg som ønsker å ta din første flytur, eller utvikle deg videre som erfaren flyger.

Publisert

Tønsberg 16-19 juni:
- Hovedfokus på sikkerhet, herunder trygg og god planlegging, samt gode rutiner ved feilfunksjon på hovedskjerm.
- 1:5 ratio på gruppehopp
- Innhopp til...hemmelig vakkert sted ved havet.

Norgesrekord på veko/Voss 30. juni - 2- juli:
- Så langt er 13 deltakere bekreftet. For å lage en offisiell rekord må formasjonen ha minst 16 deltakere. Meld din interesse hvis du drømmer om å bli historisk. Dette vil bli den første formasjonsrekorden i vingedrakt i Norge. Forsøket vil foregå som demo over festivalteltet med røyk og Pride streamers.

Tønsberg 15.18 september: Vingedrakt lederseminar.
Basert på Angle leading seminaret til Fly4Life i Deland, vil Espen og Amber tilby en utgave ment for vingedraktflyging. Høydepunkter:
- Grundig teori for planlegging av formasjoner.
- Workshops med scenarioer.
- Hopping der teori blir til praksis.
- Deltakere vil etter seminaret besitte en godt fundament for å bidra til artig og trygg gruppeflyging- Det blir selvsagt innhopp som "eksamen"!

Førstegangshoppere:
Hvis du ønsker å begynne med vingedrakt så er det bare å ta kontakt med Espen eller Amber på epost eller sosiale medier. De er ofte ledige til å hjelpe deg å begynne med vingedrakt, og samtidig utvikles det nå en større gruppe erfarne vingedraktflyvere som kan hjelpe deg. Om ikke Espen og Amber har tid, vil du bli satt i kontakt med noen andre som kan ta deg trygt gjennom de første hoppene og veien til å bli en selvstendig godkjent vingedraktflyver i fallskjerm.

Powered by Labrador CMS