Agera på vindtunnel VM i Slovakia

Vi hadde god flyt i laget og hoppene var som de skulle være i konkurransen, selv med nerver.

Publisert Sist oppdatert

I vinter fikk et nytt lagmedlem inn som tail, og vi har måttet omstrukturere treningen vår for å tilpasse den nye flowen i laget. Vi startet treningen med å sette langsiktig mål for VM 2024. Gjennom vinteren har vi trent strukturert og godt med tett oppfølging av Marius Sotberg og Pål Kolbenstvedt. NM i vindtunnel på Voss ga oss kjempegod trening til VM, som da var kun en måned unna. Denne måneden ble brukt til å analysere rundene fra NM og se hvor vi kunne hente flest mulig poeng til VM.

Vi ankom Hurricane Factory i Tatralandia, som holdt hele 49 varmegrader, tirsdag kveld og satt i gang med trening samme kveld. Her møtte vi mange av de andre lagene. Vi fikk trekningen onsdag kveld og begynte å konstruere hoppene med input fra Pål som fulgte med fra Norge.

Vi hadde god flyt i laget og hoppene var som de skulle være i konkurransen, selv med nerver. Vi hadde veldig få busts. Det viser oss at vi flyr kontrollert og er samkjørte. De siste to rundene kunne vi vært noe mer samkjørte, men alt i alt presterer vi godt.

Fra NM på VossVind til VM i Slovakia hever vi snittet vårt fra 21.2 til 22.9. Dette viser at vi trener riktig og klarer å tilpasse den nye lineupen i laget på en god måte. Nå ser vi frem til NM i fallskjermhopping på Tønsberg, men har fortsatt øynene på VM i fallskjermhopping i Israel i 2024 som vårt hovedmål.

Powered by Labrador CMS