Luke 23: Idrettsnytt

Idrettsnytt fra Landslagsansvarlig Marius Sotberg.

Publisert

MARIUS SOTBERG

Marius Sotberg har vokst opp på hoppfeltet. I 1998 gjorde han tandemhopp og ett år etterpå gjennomførte han linekurs. Fra 2009-2015 hoppet han på Freeflylandslaget og har totalt gjort over 6000 hopp.

Marius har vært landslagsansvarlig siden 2020.
Fun fact: Til tross for dagens gode frittfall skills, tumblet Marius på sine tre første 5 sekunders frittfall hopp. På et av hoppene landet han også med tvinn på riserene.

Nytt Freefly landslag

Tidlig i 2022 avsluttet Zion en syv år lang landslagfortelling. Et kapittel i norsk freeflyhistorie som ble skrevet over syv år med dedikert satsing.

Nå på kanten av året etter uttaket i Oslo den 18 november er Aviatrix med Stine Solberg, Kristine Langeland Foss og Elisabeth Viken nytt Norsk landslag i Freefly. Aviatrix starter et nytt kapittel og en ny landslagsfortelling i Norsk freeflyhistorie.

Aviatrix har vært utviklingslandslag gjennom 2022 og representerte Norge på VM i Arizona i oktober.

Når Aviatrix tar steget opp til landslag står vi uten utviklingslandslag i freefly. Den plassen ønsker vi å fylle.

Aviatrix sammen med dommer Ron på VM.

Viktigheten av å stille på uttak.

For dere som har et ønske om å komme på landslag eller dere som bare har en tanke om å en gang kanskje muligens komme på et landslag. Still på alle uttakene dere kan. Har du ikke vært på uttak så vet vi ikke at du vil på landslag. Har du ikke vært på uttak så vet vi ikke at du er en potensiell kandidat om det blir en ledig plass på et landslag. Det er sjeldent folk kommer inn på sitt første uttak.

Heia Norge!

Marius Sotberg
Landslagsansvarlig F/NLF

Powered by Labrador CMS