Arthur Tollefsen med en meget presis landing, på Hamresanden
Arthur Tollefsen med en meget presis landing, på Hamresanden

Beach Boogie 2021

Strandhopping på Sørlandet

Publisert

Etter en usikker vår med mye opp og ned fra regjeringen, bestemte styret i Kjevik Fallskjermklubb at det ville være usannsynlig at vi klarte å samle nok folk til å drifte noe større fly en Stavanger Fallskjermklubb sin Cessna 182. Vi kunne ikke tatt mer feil. Plutselig hadde vi omtrent dobbelt så mange påmeldte som vi hadde håpet på. Med ca 50 hoppere, et fly som tar 4 stykk av gangen, og en litt begrenset tidsramme fra tårnet på Kjevik, lå alt til rette for lite hopping og mye venting. Heldigvis vet alle som har vært på Kjevik at beachboogien ikke handler om å dunke hopp. Her er det sol, varme, innhopp, strandlandinger, grilling og synkronsvømming som står øverst på lista.

Og her levertes det sterkt, fredag ettermiddag ble øl press arrangert på stranda. Jørn Lauritzen hadde egentlig ikke lov til å hoppe inn med sin A-lisens da vi har B-krav for dette innhoppet, men etter en liten samtale med HI fikk vi med enighet i fra HL lov til å gi han dispensasjon til å bli med allikevel. Med denne tillitten valgte selvsagt Jørn å KNUSE alle, med å lande rett på T-en og drikke raskere en alle andre. Det var flere med demolisens til stedet, men de viste seg på bunnen av lista.

Sørlandsidyll på Hamresanden
Sørlandsidyll på Hamresanden

Lørdagen ble dessverre preget av tradisjonens flytrøbbel, så vi fikk ikke til noe innhopp den dagen, men det var kanskje like greit for det virket som folk var klare for festen allerede i 3 tida. Det var kanskje dette som bidro til at vi klarte å samle rundt 20 stykk til årets naken-synkronsvømmings stevne, som ellers aldri har vært et større kaos en i år. Jeg konkluderer med at alle koste seg på festen basert kun på bildebevis, det vil si mangelen på bildebevis og også da kvaliteten på det som eksisterte.

Gjett hvem som gleder seg til neste år!

-KFSK

Lite pixler, men mye stemning med synkronsvømming
Lite pixler, men mye stemning med synkronsvømming
Powered by Labrador CMS