Luke 13: Bergen Fallskjermklubb

Bergen fallskjermklubb holder til i lokaler på Flesland og har som enkelte andre klubber en liten reisevei mellom flystripe, klubbhus og landingsområde.

Publisert

Landingsområdet vårt varierer med årstid fordi vi benytter oss av et jorde på Stend på høsten og vinteren men på sommerhalvåret lander vi på Titlestad.

Som mange Vossahoppere sikkert har fått med seg, eier klubben Norges nusseligste fly, en Cessna 182, med kjælenavnet «Malvin». Han har vært i trofast tjeneste hos oss siden 1975 og er en selvsagt gjest når på Bømoen når vi arrangerer «vossahelg» enkelte ganger i året. I tillegg har han vært leid inn av Voss fallskjermklubb ved flere anledninger for å avlaste klubben på travle sommerdager.

I år har klubbaktiviteten vært preget av mye dårlig vær og det har dermed blitt mindre hopping enn vi selv skulle ønsket. Vossahelgen tidligere i høst ble for eksempel dessverre avlyst av den grunn. Vi har likevel fått til vår tradisjonsrike «Påkeboogie» (ja du leste riktig) som var en stor suksess takket være Fredrik Olsen og noen av hans kompanjonger og vi ser nå frem til 2023 sesongen og håper å få til masse hopping over nydelige Bergen, kurs, 17. mai-hopping over sentrum, vossahelger og mye mer.

Powered by Labrador CMS