Jeanette og Øyvind i midnattsol.

Luke 19: Bodø Fallskjermklubb

Bodø fallskjermklubb er en relativt liten klubb i nord med ca 30 aktive medlemmer.

Publisert Sist oppdatert

Vi har 2 hoppfelt, hovedfeltet er i Bodø og vårt andre er på Rognan hvor vi får disponere relativt fritt. Hoppfeltet i Bodø ligger rett øst for rullebanen og midt i innflygingen til all trafikk, men her har Bodø flytårn og flygelederne gitt oss fantastisk god service, og dermed minimalt med holding for annen trafikk. Pilotene som flyr for oss har også i år vært helt fenomenal!

Tom over Bodø.
Terje og Jeanett over Rognan.

Det har vært en del vær og vind, og 3 uker med snag på fuel-anlegget på flyplassen har gjort at vi har hatt litt lite aktivitet i perioder. Men til tross for dette så har vår kjære LN-BLU holdt seg frisk og rask og sørget for totalt 403 hopp i statistikken i år.

Av hopping så har vi hatt et par helger på Rognan. Der drar vi med alt av hoppere, campingvogner og annet snacks og får hoppet til vi skjemmes! Noen små interne konkurranser ble avholdt og skryterettighetene ble brukt til det fulle.

Trond over Rognan.
Innhopp Midnattsol Cup.

Det har også vært organisert innhopp med påfølgende grilling. Landingsfeltet var på Bestemorenga, der Bodø Østre Skytterlag holder til. Vi gjorde også en gjesteopptreden med innhopp på Midnattsol Cup’en til Bodø Hang og paragliderklubb med mye spenning og moro.

Klubbens medlemmer har gjort en solid innsats på dugnad i år! Vi har vasket og polert flyet, det har vært ryddet og vasket klubbhus og annet forefallende. Flere av våre medlemmer har laget en fuelvogn som gjør livet vårt lettere og mindre risikofylt for fueling av flyet på Rognan.

Vinterhopping i November.

Tusen takk til alle som bidrar og stiller opp for at vi skal ha en fallskjermklubb i Bodø!

Om sommeren prøver vi å få til hopping når været tillater det, så stikk gjerne innom oss om du er i området.

PS. Norges fineste mock-up befinner seg forresten i Rishaugveien 2 i Bodø.

Norges fineste mockup?
Powered by Labrador CMS