Luke 15: Føniks Fallskjermklubb

Her kommer litt om aktiviteten til Føniks 2023.

Publisert Sist oppdatert

Året 2023 startet med at vi byttet motor i vår cessna 182 LN-MTE, som gjorde at vi kom litt sent i gang med hoppsesongen. 

Vi narret i gang sesongen lørdag 1. April, med fint vær og en liten aprilspøk om at vi måtte flytte klubbhuset innen oktober. 

I mai fikk vi lurt SU lederen til å komme på besøk en helg vi hadde mye tandem, slik at det ble mulig å fullføre alle og vi hadde 2 små kurs før sommeren. 

Juli bar preg av mye regn og lite hopping, men vi fikk gjennomført vår årlige dugnad på Moldejazzen som genererer godt med cash i klubbkassa.

Når regnet endelig ga seg kom høsten krypende, og lite visste vi at vår aprilspøk skulle bli en realitet, klubbhuset må bort 1. januar. 

Heldigvis bor vi i en av de bedre delene av landet der vi har en fylkeskommune som ønsker å ha oss her, de tilbyr oss nye lokaler 15 meter ned i gata, som vi flytter inn i om ikke så lenge.

Vi har også gjort noen innhopp, og som eneste fallskjermklubb i Møre og Romsdal liker vi å være litt rundtom i fylket, vi har vært i Sunndalsøra, Jendemsbukta, Midsund, Skarset, Farstad og favoritt veggen i fylket vårt, Trollveggen.

Oppsummert har sesongen båret preg av litt mindre aktivitet, vi har hatt 11 elever fordelt på 3 kurs, 38 tandem, totalt ca 600 hopp.

Vi ser fram til en ny sesong i nye lokaler og vi avslutter sesongen med et julebord den 16. desember på Molde Fjordstuer. 

Powered by Labrador CMS