Ny norsk rekord
Ny norsk rekord

Ny Headdownrekord!

23 hoppere har satt ny norgesrekord over Jarlsberg

Publisert Sist oppdatert

Vi har fått ny norsk rekord i head down storformasjon, etter at 23 hoppere lykkes i sjette forsøk. Det ble holdt treningsdag på mandag den 10. August, i mindre grupper. Første reelle forsøk ble gjennomført tirsdag 11. August. Og rekorden satt i skapet på onsdag den 12. August.

Den gamle rekorden var fra 2014, en 19-manns. Men det er usikkert om denne rekorden noensinne ble offisielt registrert. 23-mannsformasjonen fra i dag, er uansett nok til å registrere en ny offisiell rekord. En liste over alle de nye norgesrekordholderne kommer til slutt i saken.

Exit over Jarlsberg
Exit over Jarlsberg

I tillegg til headdown-rekord, gjennomføres det rekordforsøk i FS storformasjon med 3 poeng. Denne skal ha minst 25% av størrelsen som er gjeldende rekord i en enkelt formasjon. Og den norske rekorden der er på 108. Det skal med andre ord være minst 27 med i en sekvensformasjon, for å kunne sette en rekord. FS-hopperne startet med 36 deltakere, og de har vært ekstremt nære å sette en rekord i hele tre av forsøkene så langt. Men marginene har ikke vært på deres side. Gruppen er nå noe redusert i størrelse, men de er fortsatt godt over den magiske grensen på 27.

Anna Moxnes

Petter Stensvold

Andreas Mosling

Jakob Angiers

Daniel Fløysand

Stine-Marie Hegrenes

Hans Olav Loftum

Olbjørn Lien

Fredrik Johansson

Phoebe Cowdell-Murray

Arne Helge Andersen

Philip Nordås

Magnus Winther

Anna Fasting

Kenny Soldal

Dennis Barstad

Iryna Lodova Voronenko

Vegard Alexander Larsen

Stian Seglem

Vigleik Takle

Linda Rasmussen

Bent Onshus

Øyvind Nyberg

Tom Keelan Shorten (video)

Powered by Labrador CMS