Aviatrix gir seg som Freeflylandslag. Bildet er fra VM i Arizona i 2022.

Uttak Freeflylandslag

Tiden er kommet da nok et landslag takker for seg, noe som igjen åpner opp for at nye utøver får muligheten til å hoppe med flagget på brystet.

Publisert Sist oppdatert

F/NLF ønsker å rette en stor TAKK til Stine Solberg, Kristine Langeland Foss og Elisabeth Viken på Aviatrix for den innsatsen de har gjort som Freeflylandslag.

Takk for denne gang og lykke til videre.

F/NLF utlyser landslagsuttak i Freefly.

Definisjon Landslag og dets hovedoppgaver.

Landslaget trener og forbereder seg på linje med de beste i verden, avhengig av den enkelte disiplins egenart og utbredelse. Arbeidet fører til jevnlige prestasjoner på internasjonalt toppnivå. Idretten er for disse en hovedbeskjeftigelse. Landslaget mottar økonomisk støtte fra F/NLF.

Landslaget skaper aksept for fallskjermhopping som idrett.

Landslaget driver aktiv kompetanseoverføring til FNLFs medlemmer.

Uttaket er planlagt til slutten av oktober på Modern Activity Center.

Du kan stille på uttak som lag eller som enkeltutøver. Er du ikke en del av et lag i dag og vil på landslag så still på uttaket. Er du aktuell for utviklingslandslaget i Freefly så still på uttaket.

Uttaket består av individuelle intervjuer, eventuelt lagintervjuer, fysiske tester og tunnelflyging.

Påmelding

Kandidater som ønsker å stille til uttak sender søknad til Landslagsansvarlig, Marius Sotberg på mail marius.sotberg@nlf.no med kopi til Fagsjef Knut Lien Knut.Lien@nlf.no innen 14 september.

Søknaden skal inneholde:

  • Navn og alder.

  • Hva er grunnen til at du vil på Freefly landslag?

  • Antall hopp og tunnelerfaring, antall Freefly hopp, antall Freefly laghopp og antall Freefly konkurranser. (laghopp og konkurranser er ikke påkrevd for å søke)

  • Tidligere erfaring med konkurranseidrett.

  • Liste over tidligere og nåværende klubbmedlemskap

Ved spørsmål eller andre henvendelser ta kontakt med Landslagsansvarlig, Marius Sotberg marius.sotberg@nlf.no eller telefon +46 702711051

Powered by Labrador CMS