Freeflylandslaget Zion

Koronaforedrag del 3

Freefly og VFS

Publisert

Da korona kom, eksploderte bruken av videochat-tjenester. Fallskjermverdenen har ikke vært et unntak. Dette har ført til at en stor menge foredrag, seminarer og møter har blitt publisert online i ettertid. Estlenderen Mikk Sarapik har samlet sammen en lang liste av forskjellige seminarer som har blitt publisert etter at første bølge av koronaviruset traff verden for alvor, i februar/mars 2020. Frittfall har gått gjennom listen, og valgt ut noen til dere. Tredjekategori ut er freefly. Alle seminarene er på engelsk.

Ally Milne - British Skydiving Tracking Progression

Ally Milne er en full tid profesjonell fallskjermhopper fra Storbritannia. Han har hoppet i over 20 år, og har jobbet på Skydive Langar siden 2005. Ally gjennomgår tracking for begynnere, med gjennomførte illustrasjoner og bilder. Her er det mye læring per minutt video.

Andrew Keir - An Intro to Tracking

Andrew Keir er en del av AWOL, et australsk team av coaches og event organizers. Foredraget inneholder mye av det samme som den forrige videoen, men med nye bilder og andre innfallsvinkler. Det kan være nyttig å lære fra to forskjellige kilder, spesielt når det gjelder sikkerhet.

P19 Link Up "Stronger Big Way Flying Through VFS"

Stephanie Strange og Jason Russell leder dette foredraget om hvordan VFS gjør en sterkere til å fly vertikale storformasjoner. De er begge medlemmer av SDC Core, og er mange ganger amerikanske mestre, og verdensmestre i VFS.

Mason Corby - Head Up for Days

Mason Corby fra Australia har laget en serie videoer om head up. Corby blir omtalt som en legende i Australia. Han er event organizer i Downunder Dynamics, og et av eventene heter Foot Fetish, hvor fokus utelukkende er på head up hopping. Head Up for Days er bokstavlig talt gjennomført over flere dager, og derfor er det tre videoer her:

Mikk Sarapiks komplette liste over seminarer kan dere finne her:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1JY3p68hsyK_TcPsCySvwxwj17xaz6ynPFF9zjp1GUH0/edit?fbclid=IwAR3WZXvr0E4p73d1AI4sJzSHFIUvrlcIMBWMvd4gu5V2TBhp4TQCho3O1HY#gid=0

Powered by Labrador CMS