Ses i Florida!

Bli med Wild Bunch til Florida!

Freeflybasicen er en unik sjanse til å lære mye på kort tid, som du kan ta med deg inn i sesongen!

Publisert

Freeflybasicen er blitt en lang tradisjon, der landslaget overfører kunnskap og ferdigheter til fallskjerm miljøet. Som nytt landslag er det nå Wild Bunch som arrangerer freeflybasicen 2024. Sammen med Alex og Morgan fra Vertical Films og mange av Norges aller beste coacher har du mulighet til å lære masse om freefly, tracking, skjermflyving og ikke minst lage gode minner med nye og gamle venner.

Hvem kan bli med?

Nesten alle kan bli med! For å være med på Freeflybasicen trenger du kun A-lisens og du trenger ingen erfaring med freefly eller tracking fra før. Om du er A hopper i dag, vil du få muligheten til å ta ut B underveis.

Freeflybasicen er også en unik mulighet for erfarne hoppere på alle nivåer. Med blant annet coacher som Barton Hardie, Grete Viste, Nick Reyes og Wild Bunch er det gode muligheter for å lære noen nye triks.

Hva er egentlig freeflybasicen?

På programmet står det selvsagt mage hopp. Det er opp til deg som deltaker å velge hva du vil trene på. Planen er å ha fokus på mest mulig læring i små grupper. Wild Bunch vil sette sammen grupper basert på erfaring og interesse for at alle skal få mest mulig ut av campen. I tillegg vil det bli muligheter for blant annet skjermflyvingskurs, materiellkurs til B-lisens og tracking seminar.

Med deg på her for å pushe ferdighetene dine i et av årets mest sosiale fallskjermarrangement!

Flere detaljer finner du i facebookeventet.

Om du har spørsmål, eller ikke er på Facebook, så ikke nøl med å ta kontakt med gutta i Wild Bunch.

wildbunch.freeflygang@gmail.com - Instagram - Facebook

Powered by Labrador CMS