FS-landslaget Agera

Koronaforedrag del 2

Formasjonshopping

Publisert Sist oppdatert

Da korona kom, eksploderte bruken av videochat-tjenester. Fallskjermverdenen har ikke vært et unntak. Dette har ført til at en stor menge foredrag, seminarer og møter har blitt publisert online i ettertid. Estlenderen Mikk Sarapik har samlet sammen en lang liste av forskjellige seminarer som har blitt publisert etter at første bølge av koronaviruset traff verden for alvor, i februar/mars 2020. Frittfall har gått gjennom listen, og valgt ut noen til dere. Andre kategori ut er formasjonshopping. Alle seminarene er på engelsk.

Steve Lefkowitz - Fundamentals of 4-way

Steve Lefkowits er medlem av SDC Rhythm XP, firerlaget som ble amerikanske mestere i 2019. Rhythm er kjent for å lage apps og dokumenter som tydelig og dekkende viser hvordan de trener og konkurrerer. Her går Steve tilbake til det helt grunnleggende, og introduserer FS4 for nye hoppere.

Steve Lefkowitz - 4-way exits: bow

Steve får en video mer på listen. Her forklarer han hvordan et firerlag kan komme samlet ut av flyet, og demonstrerer spesifikt en av de grunnleggende exit-formasjoner som et lag burde kunne.

JaNette Lefkowitz - Team building and season planning

JaNette er også tidligere medlem av SDC Rhythm XP, og amerikansk mester fra 2019. Hun er gift med Steve. JaNette har holdt et foredrag om hvordan man samler sammen et lag, og hvordan man planlegger en sesong med laget. Hun er virkelig dyktig til å bryte ned målsetninger i mindre deler, og forklare hvordan man best mulig kan oppnå de målsetningene man har.

Brian Cumming - How to get on Bigways, and stay on them

Brian Cumming er en britisk profesjonell fallskjermhopper. Han lager podcasts, og er freelance instruktør. Han har vært med på to gjeldende verdensrekorder i storformasjon. Dette foredraget handler om hvordan man kvalifiserer seg til å være med på bigways, og gjøre de riktige tingene for å sikre sin plass.

Mikk Sarapiks komplette liste over seminarer kan dere finne her:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1JY3p68hsyK_TcPsCySvwxwj17xaz6ynPFF9zjp1GUH0/edit?fbclid=IwAR3WZXvr0E4p73d1AI4sJzSHFIUvrlcIMBWMvd4gu5V2TBhp4TQCho3O1HY#gid=0

Powered by Labrador CMS