Norgies'ish 8 er regjerende mestere. Deltakerne er delt opp på to andre lag i år
Norgies'ish 8 er regjerende mestere. Deltakerne er delt opp på to andre lag i år

Her er FS8-lagene (7)

Stor oppslutning i åtter på NM 2021

Publisert Sist oppdatert

FS8 har ofte dårlige påmeldingstall på NM. Det er krevende å samle åtte mann pluss kamera til en konkurranse. Ofte må man scramble lag rett før NM starter, for å kunne få en gyldig konkurranse. Dette er ikke situasjonen i år. 7 lag er det meste vi har registrert, og resultatportalen har data fra 2005. Her kommer en presentasjon av alle lag på NM 2021. Informasjon om lagene vil bli oppdatert i løpet av mesterskapet.

Eight Awesome People (Tønsberg)

Audun Wik, Anna Fasting, Halvor Bjørnstad, Paal Martin Vagle, Jan Fredrik Karlsen, Linda Aarøe Rasmussen, Ellen Aasgaard, Steven Belgium Geens

Lagkaptein Audun Wik har fått med seg fire regjerende mestere på laget. Anna Fasting, Halvor Bjørnstad, Paal Martin Vagle, og Jan Fredrik Karlsen var med på å vinne NM 2020, med laget "Norgies'ish 8". Audun ble også norsk mester sist gang han deltok, i 2018 med laget NOIZE. Linda Aarøe Rasmussen, Ellen Aasgaard og Steven Belgium Geens jakter sin første NM-tittel i FS8.

Illegal Aliens (Tønsberg)

Kristoffer Øverli Andersen, Kjetil Nordin, Pål Kolbenstvedt, Ole Petter Hjelle, Derek Nordlund Broughton, Sondre Armand Tømmervold, Julian Frayne, Kjetil Viste Levik, Kristoffer Thorstensen, Nadia Jørgenrud

Illegal Aliens tok sølv i 2015, og gull i 2016. Årets utgave har skiftet klubb fra Stavanger til Tønsberg, men har 5 av de opprinnelige medlemmene med. Kjetil VL, Kristoffer T, Derek, Sondre og Kjetil N. Sistnevnte, pluss Ole Petter Hjelle og Pål Kolbenstvedt er også regjerende mestere i disiplinen. Vinnerlaget fra i fjor har altså delt seg i to. Laget har hele FS4-landslaget, Agera FS2022 med, og dermed er det Nadia, Julian, og Kristoffer ØA som fullfører lagets oppstilling. De sistnevnte jakter sitt første NM-gull i disiplinen.

Derek og Pål manglet da bildet ble tatt
Derek og Pål manglet da bildet ble tatt

Skygod Larsen XO(Tromsø)

Rune Skogly Olsen, Inge Sjåvik, Ronny Mortensen, Karl-Ivar Lorentzen, Siri Christiansen, Anna Marie Johnsen Saue, Are Heggmo, Steve Andre Andreassen, Ørjan Nilsen

Dette er vår hyllest til Trond Skygod Larsen, som var mangeårig HI og en grunnpilar i det Nordnorske fallskjermmiljøet og som måtte gi tapt for kreft i fjor høst så alt for tidlig. Målet er å utvikle oss som hoppere samtidig som vi skal ha det kjempegøy på veien til NM.Satsningen skal være til inspirasjon for det Nord Norske fallskjermmiljøet og skape lokalt moment. Vi bor langt mot nord, men får det til hvis vi vil!

Skygod Laren XO
Skygod Laren XO

NTNU FSK Prøver FS8 (NTNU)

Helle Nilsen, Anders Emil Hustoft, Magnus Storsæthe, Anders Mæland, Bjarne Kvæstad, Mikael Bjørkmo, Ola Nielsen Estensen, Camilla Marnor

NTNU Fallskjermklubb har klart å scramble sammen et FS8-lag. Laget består av både erfarne og uerfarne hoppere, med samme mål - å ha det gøy! Enkelte har også personlige mål om snittpoeng - som jeg håper vi klarer å oppfylle :) Laget består av følgende personer:

- Anders Emil Hustoft som er bekymret for at han kom til å falle for fort.

- Anders Mæland, som ikke trengte å være med på trening, fordi han har blitt AFF instruktør!

- Bjarne Kvæstad som synes speedstar e konge!!

- Camilla Marnor, hun er den med mest FS-erfaring - det er altså hennes ansvar at vi tar med en medalje hjem!

- Helle Nilsen, vår initiativtaker - hun aner ikke hva hun har stelt i stand!

- Magnus Storsæther, han mener at FS-hopping før er lett!

- Mikael Bjørkmo bootieskongen på laget, han har de sykeste skillsa!

- Ola Nielsen Estensen, som ikke vet hva han har meldt seg på.

BFSK Bombers (Bergen)

Boris Zecevic, Sverre Aleksandersen, Truls Rye Dahle, Bjørn Egil Falkenberg, Marianne Dypå, Marion Fløysand, Elisabeth Fjellro, Glenn Hisdal, og Solve Haugen Turøy.

Dette blir morro! Laget er en god gjeng av folk hvor fellesnevneren er funjumper og Bergen. Vi følger mantraet om at det er viktigst å delta. Målsetningen er å ha det gøy og delta på NM. Forventer også at noen bomber formasjonen på minst 25% av hoppene!

Posterbabes (Tønsberg)

Tomas Moen, Kjell Øyen, Odd Pedersen, Aage Vejlgaard Sørensen, Monica Smines, Kristina Årvoll, Robert Quidding, Elias Syslak, Knut Heibø, Kenneth Aspheim

Posterbabes er laget som ble dannet litt i siste liten. De rakk ikke å trene sammen før NM, og det tok noen hopp før de fant hverandre. Men da de først fant ut av ting, hadde de en imponerende progresjonskurve. De endte opp i jump-off om bronsen med både Lesja og Tromsø, og til slutt var det nettopp Posterbabes som stakk av med medaljen.

Lesja Innkjøpslag (Lesja)

Carita Ranvik, HC Amlie, Martin Rognerud, Anna Lisa Klare, Tormod Rognerud, Glenn Haugen, Henning Båtstad, Lars Espeseth, Hans Grindstuen, Lars Oskar Amlie

Vi er Lesja Fallskjermklubb og Skydive Bjorlis storhet. Etter å ha tatt en meget sterk bronse i vårt NM i 2001, så satser vi nå på flere poeng enn den gang. 1 poeng vil faktisk holde. Vi husker fortsatt HaGL-byga slo oss i 2001 og tok sølv med 2 poeng.

Lagets medlemmer:

- Henning Dahlen Båtstad er vår kameramann, ottavær, har stoisk ro og hopper helst freefly. Han gjør ett unntak med oss.

- Hans Grinstuen, Outside Rear, gudbrandsdøl, lagets ambulansesjåfør tar seg av nødvendig reponering og at vi kun doper oss på saltvann(NaCl)

- Lars Espeseth er Inside Front, habil swooper, lesjing, elektrikker og har lagets beste kroppsbeherskelse. Har lært presisjonslandinger av sin far.

- Anna Lisa Klare. Front Center, jusstudent, fenrik og krølltopp som har startet Juridisk Fallskjermklubb i Bergen. Men hun er seff opprinnelig lesjahopper.

- Carita Bernadotte Gyldenskog Ranvik er Inside Center, romsdøl, kanskje lagets beste magehopper og har deltatt tidligere i FS-4 med laget Beverfeber. Har vært styreleder i Lesja FSK. Ho er superkeen på HC.

- Tormod Storhaug Rognerud er Tail, lesjing og lagets gladlaks. Sønn av Dagfinn Rognerud og mye å leve opp til. Han representerer således Rognerudslekta og tynges av å kunne prestere på nivå med sin far og onkler i denne sporten.

- Glenn Haugen, Point, gudbrandsdøl og lagets up and comer. Laget har store forhåpninger til Glenn Rodney. Han bråker ikke mye.

- Brødrene Amlie er fra Østre Trøgstad i Indre Østfold. De stabiliserer laget med tilstrekkelig senioritet. Lars Oskar Amlie er Rear Center og deltok i NM 98 og 2001 i FS-4 med Lesja Innkjøpslag. Han har alltid trivdes best på mage, men er også fin på rygg.

- Hans Christian Adolf Amlie er lillebror av de to, Outside Center, lagets kaptein og dritkeen på Carita.

- Martin Rognerud er 8-erns reserve, lesjing og står klar med balltre for å få seg en plass på laget første konkurransedag. Sønn av Kjetil Rognerud og har mye å leve opp til.

Målsetningen er å ikke bli sist. Jumboplass kler oss ikke

Powered by Labrador CMS