Hele familien med Jens-Henriks diplom.

120 stykker samlet til minnedag for Jens-Henrik

Den 13. august 2022 var 120 gjester samlet til minnedag for Jens-Henrik Johnsen, på Østre Æra.

Publisert

Jens-Henrik omkom i en fallskjermulykke i 1992 da han fikk en feilfunksjon på hovedskjermen og reserveskjermen ikke åpnet seg etter gjennomført nødprosedyre. Da han omkom var han Generalsekretær i Norges Luftsportforbund. I anledning at det i år er 30 siden han omkom hadde familien, i samarbeid med Veteranenes Fallskjermklubb, invitert til minnedag.

Bård, Erik, Wigulf og Laffen klar for minnehopp fra TSB.
Alle lander i pitten.

Blant gjestene var det familie, venner, naboer, fallskjermhoppere og fallskjermjegere samt representanter fra Norges Luftsportforbund og Forsvarets spesialkommando. Jens-Henrik var fallskjermjeger i Forsvaret i 1973/1974.

Les om Bård som tok AFF-kurs på nytt etter 29 år for å kunne være med på minnehoppet.

I strålende sol var rammene for dagen satt. Det ble holdt taler, gjennomført et minnehopp fra LN-TSB, et ikonisk fly i fallskjermmiljøet, som Jens-Henrik var medeier i. I tillegg fikk gjestene et "lynkurs" i fallskjermhopping, fallskjermpakking og innflyvning/landing. For mange av gjestene var dette et første møte med fallskjermhopping og flere av gjestene ble så nysgjerrige at de bestemte seg for å hoppe tandem.

I løpet av dagen mottok Jens-Henrik NLFs gullmedalje med diplom, post mortem, for sin innsats i norsk og internasjonal luftsport.

Utover kvelden ble det også tid til rebusløp, bål og en skikkelig fallskjermfest.

Familien ønsker å rette en stor takk til medarrangør Veteranenes Fallskjermklubb og til Oslo Fallskjerklubb som var vertskap for arrangementet. Uten dere hadde dagen ikke vært mulig.

13. august 2022 er en dag vi kommer til å huske for alltid.

Fellesbilde.
Powered by Labrador CMS