Vilde Sæther og Tor Erik Sæther på helihopping.

Luke 14: Stavanger Fallskjermklubb

Stavanger fallskjermklubb hadde nok et tungt år etter covid-pandemien. Til tross for få påmeldte fikk vi likevel holdt et kurs.

Publisert

I april fikk vi leid inn helikopter for hopping. Vi gjorde dette til en “åpen dag” og det kom mye publikum fra alle kanter. Det ble vafler, pølser, hygge og forhåpentligvis ble noen rekruttert til sporten vår. Vi fikk også med Solabladet, en av våre lokale aviser. Her fikk vi en stor artikkel og god publisitet.

Atle Aasgard, Jan Inge Olsnes og Olav Eide i Valle.

Samme måned hadde vi, sammen med flere, klubbtur til Dropzone Danmark. Vi leide et hus vi bodde i sammen, flydde caravan, ble kjent med de lokale og deres miljø, hopp med oppblåsbar enhjørning, samt tur til Legoland og Lalandia.

Hopp med oppblåsbar enhjørning i Danmark.

I juni fikk vi til en etterlengtet boogie på Valle i Setesdal. Flyet vårt tok med seg fire hoppere som gikk gjøre innhopp inn hit. Kjevik Fallskjermklubb stilte også med mange folk og godt humør. Inne i dalen kan det være utfordrende forhold og lærte vi mye om vær, termikk og vindforhold. Vi hadde strålende sol, folk ble solbrente og vi koste oss rundt bålet på kveldstid. Vår nye tandeminstruktør, Jan Inge Olsnes, fikk også fullført TI-lisensen sin her.

Sondre Lye Skretting i skjerm over Sviland.
Powered by Labrador CMS