Magnus Sangro på sin første wingsuit rodeo.

Luke 16: Troms Fallskjermklubb

Da er det Norges eldste klubb sin tur til å fortelle om året som har gått.

Publisert Sist oppdatert

Året i år har vært fylt av mye aktivitet, utdanning, moro, dugnad, boogie, hopp og sprell.

I år har vi holdt 3 grunnkurs, antallet med elever har ikke vært så høyt som vi skulle ønske, men de elevene vi har utdannet i 2023 har vært aktive og flinke. Vi ser fram til å ta de helt fram til A-lisens og videre, i 2024.

Dugnadsånden står sterkt i klubben. Vi har gjennomført 2 større dugnader i år. På årets første dugnad byttet vi vinduer i klubbhuset. Etter mye diskusjoner, synsing og smarte løsninger kom alle vinduene på plass. Er ikke lett å få på plass når alt fra før var ute av vater og hadde rare mål, men vi klarte akkurat å bli ferdig før årets første kurs.

Fornøyd løft etter landing i Spansdalen, det beste innhoppet i falskjermnorge i 2023.

Årets første boogie gikk til alltid vakre Lofoten, i år fikk vi besøk fra en hel drøss med svensker. Det er alltid en glede å vise folk fra utlandet hvor vakkert Norge og da spesielt Nord-Norge er. Vært var ikke helt med oss, men ble noen hopp. Ble også mye badestamp, hvalkjøtt og sightseeing.

Årets desidert største begivenhet for oss var Midnight Sun Boogie. For noen av oss startet begivenheten en del uker før, med dugnad for å gjøre klar hoppfeltet. Pakkematta måtte ut, gress måtte klippes og viktigst av alt! Stampen og saunaen ble klargjort og utplassert.

Siste Løft på MSB 2023 klar forran Porteren.

2023 ble på mange måter en liten re-start av boogien, vi har de 3 siste årene vært uten storfly. Men i år var vårt favorittfly, Pilatus Porter PC-6 på plass igjen. Denne gang fra Danmark. Første løft ble gjennomført 15.Juli og 1348 hopp ble det totalt på boogien. 

Midnight Sun Boogie er driftet på dugnad og klubben ønsker derfor å takke alle som stilte opp med smått og stort! Uten dugnadsheltene, som koster pakkematte, setter på kaffe, tar HFL vakter, holder kurs og utdanning, fyrer i saunaen og stampen, med mer. Hadde ikke boogien gått rundt.

Mikael og Robin på vei inn (alltid like fornøyd) fra løft.

Vinter og snø har kommet for fult i det høye nord, men aktiviteten er ikke helt over enda. Når første mulighet byr seg mellom snøbygene kommer vi til å dra i gang med ett løft eller 2 for å lufte oss i den friske kalde luften. Og vi ser allerede fram til at vi kan dra i gang igjen med aktivitet i større skala til våren.

Fra alle oss i Troms fallskjermklubb. God jul og godt nyttår.

Hele gjengen på Lofotenboogie 2023.
Powered by Labrador CMS