Lesja Fallskjermklubb

10. desember: årsrapport 2020

Publisert

Lesja fallskjermklubb fikk som resten av fallskjermnorge en treg start som følge av covid-19 sitt inntog. Sesongen starter vanligvis med påskeboogien, men ble i år sparket i gang i juni. Vi arrangerte sommerboogie en hel uke. Det ble arrangert elevkurs, innhopp og fjellflyging. Vi lever godt av våre fantastiske medlemmer, og vi haroppgradert vår kjære hangar med isolering og ny maling. Det har blitt lagt nye pakkematter og utført vedlikeholdsarbeid på dugnad - Hjertelig takk for det!

Lesja i tall

Medlemmer: 145

Hopp 2020: 950

Beverboogien møtte ca 41 knots med motgang og ble i år litt redusert, men med hjelp av Føniks fsk fikk vi gjennomført en dag med hopping i Molde. Vi må også rette en stor takk til sportye Morten Wangen som fløy oppover på kort varsel og fikk gjenomført tre løft med helikopter mellom vindkulene. Været var dårlig, men stemningen god. Vi prøver til igjen i 2021.

Sommeren besto også av masse hopping i vakre Romsdalen, og det er en stående innbydelse til alle fallskjermhoppere som ennå ikke har hoppet i Romsdalen om å komme oppover til Lesja på en liten visit. Mulig det blir å kaste stein i et glasshus, men det er lite som er bedre enn å henge i skjerm rett over majestetiske Trollveggen i solnedgang.

Lesja's maskot, Hans, demonstrerer hvor på-knappen sitter
Lesja's maskot, Hans, demonstrerer hvor på-knappen sitter

Tilleggsord fra redaktøren

Lesja fallskjermklubb har fått tildelt NM i 2021. Tønsberg og Lesja søkte om et felles arrangement, som skal avholdes på Bjorli. Jeg synes dette er en fantastisk ide, og håper mange vil ta turen til vestlandet. Sist gang NM ble holdt et annet sted enn Østre Æra, Voss eller Tønsberg, var på Oppdal i 2005. Artikkelen over ble skrevet før Lesja fikk tildelt mesterskatet, men via facebook har jeg i dag fått oppdatering om at det er 20 år siden det sist ble arrangert på Bjorli, og at Tønsberg og Lesja har som felles mål å slå deltakerrekorden på NM.

Powered by Labrador CMS