Stavanger Fallskjermklubb

15. desember: årsrapport 2020

Publisert

Stavanger Fallskjermklubb ble grunnlagt i 1969, og har siden den gang drevet med fallskjermhopping i Stavangerområdet fra ulike baser. Per dags dato driftes klubben fra Stavanger Lufthavn Sola hvor vi har klubbhus og fly. Fallskjermhoppere tar av fra Sola, og lander på Sviland, ca. 15 min kjøretur unna. Vi er en dugnadsbasert klubb drevet av ivrige medlemmer. Vi tilbyr linekurs for nye elever noen ganger i året, samt tandemhopping når vi har kapasitet. Erfarne fallskjermhoppere ønskes velkomne til klubben for nye opplevelser og hyggelige stunder.

SFSK's fly
SFSK's fly

Dersom du ønsker å være med å hoppe med Stavanger Fallskjermklubb anbefaler vi deg å melde deg inn i vår Facebook-gruppe «Medlemsgruppe for Stavanger Fallskjermklubb». Her vil det komme informasjon når det planlegges hopping. Vi tilbyr også demohopping dersom man ønsker å markere et arrangement på en spennende måte.

Linekurstrening, med Christian Tjelta
Linekurstrening, med Christian Tjelta

I år fikk vi gjennomført litt over 500 hopp, mot 1100 i fjor. Klubben ble nødt til å avlyse halvparten av 6 kurs i år, men de tre siste gikk som planlagt. Vi har prøvd i mange år å få egen flystripe på Ege utenfor Egersund, for å kunne drifte på en mer økonomisk og friere måte, uten hell.

Stavanger Fallskjermklubb Oktoberfest Movie 2020

Powered by Labrador CMS