Stemningsbilde fra Grøtfjord
Stemningsbilde fra Grøtfjord

Tromsø Fallskjermklubb

16. desember: årsrapport 2020

Publisert

På lik linje med mange andre fallskjermklubber, har 2020 vært spesielt for oss i Tromsø Fallskjermklubb. Som en liten klubb som ikke har den aller største aktivitetsmengden til vanlig, var det nå rart med enda mindre. Den lille aktiviteten vi har hatt, har derfor vært av særlig stor verdi. Først og fremst for psyken og bakkesyken, men også økonomisk da vi har medlemmer med ett hopp i år. Med slotpris, forsikringer, og medlemskap ble det et dyrt hopp.

Tromsø fallskjermklubb

Tromsø fallskjermklubb ligger sentralt i Tromsø by, og er den nordligste av våre fire Nord-Norske fallskjermklubber. Troms fallskjermklubb ligger et par timers kjøretur mot sør, ved Bardufoss lufthavn.

Det er rundt 70 medlemmer hos oss, men ikke så mange av disse har hoppet i Tromsø i år. Vi har totalt 8 løft fordelt på 4 dager i Tromsø i 2020. Vi hadde sesongstart den 24. juni, en nydelig sommerdag, med innhopp på Grøtfjordstranda. Intet mindre enn 6 hoppere fikk seg litt frittfall, etterfulgt av skjermflyging over fantastiske omgivelser. Tilskuere hadde vi også.

Landing på Grøtfjordstranda
Landing på Grøtfjordstranda

Utover sommer og høst fikk vi avholdt kurs, og elevene utmerket seg virkelig. De var initiativrike og tålmodige, og bidro til å få alt gjennomført på en god måte. Her vil vi i Tromsø Fallskjermklubb også gi en stor takk til Troms Fallskjermklubb som tok så godt imot våre elever.

Exit Boys fra Tromsø deltok i NM på Voss, til stor oppmerksomhet fra resten av klubben. Dette var virkelig kult!

Exitboys representerte Tromsø Fallskjermklubb under NM på Voss
Exitboys representerte Tromsø Fallskjermklubb under NM på Voss

I midten av september var klubben på en liten utflukt til Modern Activity Center og Tønsberg. Der ble det hopping og vindtunnel.

Flyet vårt var dessverre litt uheldig under en landing sent i september (https://www.nordlys.no/nesehjul-sviktet-under-landing-i-tromso/s/5-34-1366726), og ble med dette noe skadet. Flyets skjebne er ennå ikke helt klar. I 2021 håper vi å ha eget fly tilgjengelig og et egnet landingsområde, slik at vi kan få aktiviteten opp.

Vår årlige klubbtur til Castellón i Spania ble det ikke noe av dette året, men vi planlegger for denne turen i 2021.

Takk til alle som har bidratt for å holde hjulene i gang under utfordringene som har vært. Vi vender blikket mot 2021, med tro og håp om et godt fallskjermår.

Også fra innhopp på Grøtfjordstranda
Også fra innhopp på Grøtfjordstranda
Powered by Labrador CMS