Voss Vind girls, utenfor Voss Vind tunnelen

Voss Kroppsfykarlag

23. desember: årsrapport 2020

Publisert

Voss kroppsfykarlag er på papiret en fallskjermklubb, som alle andre klubber. Men som navnet tilsier, er dette er kroppsflyvningsklubb, med fokus på vindtunnel. Klubben har Voss Vind tunnellen som hjemmebane, og har 70 medlemmer. Kroppsfykarlaget har så langt arrangert alle NM i innendørs kroppsflyging. Årets utgave rakk akkurat såvidt å bli holdt før Korona lukket landet ned, i midten av mars. For noen uker siden arrangerte klubben også November Challenge, et årlig konsept for hele landet, som i år ble en mer lokal konkurranse.

Styret:

Leder: Edel Cecilie Disch-Haugo

Fact: Click to add text

Nestleder: Kari Bergsland

Økonomi: Stian

Medlem 1: Inger Matilde

Medlem 2: Trude

VossVind girls leker

Klubben har sammen med vekselbanken arrangert tunnel kveld for barna på Villa Gjerdebu. Vi har arrangert en kveld, og skulle arrangert en til, men grunnet ny oppblussing av Covid, ble denne utsatt.Voss Kroppsfykarlag var også med å arrangere rekrutterings halloween for barn. Planen er også å arrangere en førjuls-rekrutteringskveld for barn.

Kroppsfykarlaget har organisert og tilrettelagt trening for ungdomslagene. Vi har Voss Vind Girls som er damelaget til Kroppsfykarlaget og vi har Voss Vind Junior Girls. Vi har hatt treningshelg med Dennis Praet, som er verdensmester med det belgiske landslaget Hayabusa. Denne ble gjennomført i februar.

Voss Kroppsfykarlag vant både gull og sølv i både open og rekruttklasse på NM i kroppsflyging. Her representert ved VossVind Junior

Vi har også hatt jevnlige treninger om onsdagen, der Trude har vært trenger for lagene. Samt at de utøverne fra kroppsfykarlaget som har meldt seg på November Challenge, har fått to gratis treningskvelder.

Klubben har også kjøpt inn dresser og hjelmer sammen med Vekselbanken, til rekrutteringssammenheng.

Begge jentelagene pluss Amalie som er fristilsutøver skulle vært med i Europa cupen i Belgia. Denne ble avlyst grunnet Covid

Vi har også to junior fristilsutøvere født i henholdvis 2005 og 2004

Powered by Labrador CMS