Skygod Larsen XO under årets NM på Bjorli

Tromsø Fallskjermklubb

7. desember: Året 2021

Publisert Sist oppdatert

Dette året har vært svært interessant for Tromsø Fallskjermklubb. Klubben har 40-årsjubileum, og med det har det kommet mye godt. På tampen av fjorårets sesong gikk flyet vårt ned for telling, og en tid var det stor usikkerhet rundt veien videre for flyet. Til vår store glede lot det seg heldigvis redde takket være mye hjelp fra flykyndige, og flyet fikk seg en del timer i lufta denne sesongen. Med ny propell og en real utside-vask økte att på til klatrehastigheten noe, så her var det litt hell i uhell.

Vi brukte tiden før sesongen til å få implementert et nytt manifest, for mer automatikk og mer kontroll. Det krevde litt tilvenning i starten av sesongen, og gammelt excel-manifest ble brukt ved siden av. Systemet er nå i bruk, og funker godt. Ingenting som å bruke et jubileum til å fornye seg litt.

Nordnorsk havsutsikt

Et vedvarende problem for Tromsø Fallskjermklubb de siste årene, er mangelen på et permanent landingsområde. Etter mye jobb, korrespondanse og saksbehandling, kan det nå hende vi er i nærheten av en løsning. Klubben v/ våre prosjektledere har arrangert dugnader, og oppmøtet og dugnadsånden til våre medlemmer, har vært helt utrolig. Det begynner virkelig å ligne på noe, og testhoppingen har vært uten problemer. Benytter anledningen til å oppfordre alle som skal lande her, til å gå til innkjøp av egnet redningsvest, gjerne belte, da nordnorsk hav er i umiddelbar nærhet.

Tromsø-laget "En pose skills" under NM 2021

Det har vært masse aktivitet og initiativ i klubben, og det er helt fantastisk. Hopping på hjemmebane, bortebane, innhopp og klubbtur har det blitt. Dette året stilte vi til og med mer flere lag i NM, der laget Skygod Larsen XO deltok og hedret vår savnede Trond. I løpet av året har det blitt arrangert flere klubbturer til andre hoppfelt og vindtunnel, og ferdighetsnivået i klubben er i stigende trend. I kjent stil dro et stort gjeng fra klubben til Castellón i oktober for å nyte litt større fly, bedre temperaturer, billig sportsdrikk og ikke minst – strandlandinger.

Takk til alle fantastiske mennesker som har vært med å gjøre dette året så bra. Utgangspunktet for neste år kunne ikke vært bedre, og klubben gleder seg. Ønsker alle en rolig advent, og en riktig god jul.

Skygod Larsen XO under årets NM på Bjorli
Powered by Labrador CMS