Deltakere fra November Challenge
Deltakere fra November Challenge

Voss Kroppsfykarlag

17. desember: Julebrev 2021 fra Voss Kroppsfykarlag

Publisert

2021 har vært preget av Corona. Første del av året var tunellen Voss Vind som vi trener i en del stengt. Dvs de aktive lagene har nesten ikke trent i 2021.

Heldigvis stopper ikke coronaen alle. Vi har spesielt fire utøvere som har trent regelmessig og mye gjennom hele året. Disse er Sanna Bergsland, Silvana Disch, Victor Solbakk og Eivind Rokne Lid. Ellers var nok første del av 2021 stille og rolig. Høsten 2021 har vi fått utrettet litt mer og forhåpentligvis er trening og fasiliteter tilbake til normal.

Silvana Disch flyr freestyle
Silvana Disch flyr freestyle

Vi har et prosjekt sammen med Vekselbanken, vi vil prøve å rekrutere flere barn til klubben vår. I november inviterte vi ti barn fra Voss freestyle mellom syv og ti år. Disse fikk fly to timer til sammen. De storkkoste seg, og forhåpentligvis så ser vi noen av barna igjen.

I desember måned ble november challenge og NM arrangert. Hovedarrangør var Voss vind og Voss Kroppsfykarlag. I år ble arranagementet holdt den niende og tiende desember. På tross av nye corona regler ble det gjennomført. Stor applaus for det. De innledene rundene var torsdag og finalene fredag. På tross av at konkurransen ble arrangert i en ukedag, så var det overraskende mange lag med. Voss folkehøgskole stilte med flest lag.

Masha and the bear, deltok på NM i FS2. Laget består av far og datter,
Masha and the bear, deltok på NM i FS2. Laget består av far og datter,

Det ble arrangert konkurranse i fem grener.

  • 4 FS
  • 2 FS
  • D2W
  • AE Freefly intermediate
  • Freestyle open

I 4 FS-WAY var ti lag representert.

De fire musketerer som flyr for Voss Kroppsfykarlag stakk av med den gjeve tittelen norgesmestre. De gjorde en utrolig presentasjon og vant overlegent. Laget består av Sanna Bergslang, Silvana Disch Dornberger, Victor Solbakk og Eivind Rokne. Andre og tredje plassen gikk til Flau Bris og Fat Boys, begge disse lagene flyr for Voss Fallskjermklubb og går på Voss folkehøgskule på luftsport linjen. Flau Bris består av Viljar Simonnes Tveit, Tale Tannvik Skei, Ingeborg Olsøybakk, Cathrine Backer. Fat Boys lag består av Andreas Frafjord-Moe, Gard Wintervoll, Tobias Klæboe, Nicolay Hyll Buch.

De fire musketerer, fra Voss Kroppsfykarlag
De fire musketerer, fra Voss Kroppsfykarlag

I D2W var det tre lag representert. Første plassen gikk til Wild Busts som flyr for voss Fallskjermklubb. Laget består av Rolf Didrik Hexeberg, Kat Pudenz. De to andre lagene som var med I denne grenen var WILD BUNCH, NIMBUS FALLSKJERMKLUBB, bestående av Marius Abelsen og Martin Justnes Engum. Det siste laget, R3asons, også fra Nimbus Fallskermklubb, besto av Magnus Winther og Tommy Botten.

AE freefly intermediate tok Katakaj & Bentebent, Voss fallskjermklubb seieren, og NM tittelen. Andre plass gikk til Unicornasurus Rex, Voss Fallskjermklubb. Tredje plassen gikk til Team Maki og Voss fallskjermklubb. Poengsummen var veldig jevne i toppen. I denne grenen var det fem lag representert.

I grenen FS 2-WAY var det fire lag som kjempet. Voss Kroppsfykarlag og laget Gutta stakk av med seiren. Laget består av Victor Solbakk og Eivind Rokne Lid. Andreplassen gikk til Team Maki, Oslo Fallskermklubb. Dette laget består av Christopher Støle, Amalie Endeve. Og tredjeplassen gikk til Masha and the bear Voss fallskjermklubb.

'Gutta' ble norgesmestre i FS2.
"Gutta" ble norgesmestre i FS2.

AE indoor solo freestylen open hadde tre utøvere. Alle tre flyr for Voss kroppsfykarlag. Første plassen gikk til Kat Pudenz, andre plassen til Silvana Disch dornberger, og tredje plassen til Sanna Bergsland.

Det var en flott premieutdeling på slutten.

Med dette ønsker Voss Kroppsfykarlag å takke for det gamle. Så håper vi på flere luftige svev i 2022

NM-pallen for freefly intermediate
NM-pallen for freefly intermediate
Powered by Labrador CMS