Remi under VM i Russland i 2021.

Oppdatering fra Remi

Sesongen i år startet bra med både tunneltrening i Stockholm og intensiv trening i luften før det ble bråstopp.

Publisert Sist oppdatert

RESULTATER

*
World Ranking 2022 hos Sky Derby
(per juli 2022)

Tid: nr. 5 med 90,6 sek

Distanse: nr. 12 med 3946 meter

Fart: nr. 8 med 284,9 km/t

Snitt world ranking: nr. 8

Konkurranser
Svenske mesterskap Open 2019: Gull
Europacup 2019: Sølv
Norgesmesterskap 2020: Bronse
Danske mesterskap Open 2020: Søv
Norgesmesterskap 2021: Sølv

Verdensmesterskap 2021: 18. plass

Siden Remi startet med fallskjermhopping i 2015 har han gjort 1750 hopp, hvorav 1400 iført vingedrakt. Remi har konkurrert siden 2018 er for tiden den eneste vingedraktflygeren i den norske landslagsgruppen.

Idrettsklubben Tønsberg

Remis hjemklubb er Tønsberg Fallskjermklubb, som også kan skimte med to andre lag fra landslagsgruppen, FS-landslaget Agera og rekruttlandslaget Tyra.

Med stadige resultatforbedringer så veien lys ut for Remi frem mot sesongens konkurranser. I slutten av juni ble det derimot bråstopp med treningsskade i skulderen. Deltakelse i NM ble dermed ikke aktuelt for Remi.

- Jeg er i full gang med opptrening igjen etter skaden og det meste ser ut til å fungere godt nå. Jeg er påmeldt til VM og regner med å være helt klar for konkurransen i oktober, forteller Remi.

Ønsker å rekruttere

Kommende helg er det wingsuithelg med Remi på Tønsberg, hvor det blir organisert hopping for små og store dresser. Remi ønsker å rekruttere flere norske vingedraktflygere til konkurranse de kommende årene og vil gjerne hjelpe deg på vegen, enten du er fersk eller erfaren vingedraktflyger.

WINGSUIT PERFORMANCE (WSP)

Grenen Remi konkurrerer i er wingsuit performance. Her gjennomfører man tre forskjellige øvelser: Tid, distanse og fart. Konkurransevinduet i WSP foregår mellom 2500-1500 meter, altså 1000 meter (nesten 3300 fot) hvor det absolutt gjelder.

I distanse er det om å gjøre å tilbakelegge lengst mulig horisontal avstand, i tid skal man fly lengst mulig i høydevinduet og i fart er det om å gjøre å oppnå høyest mulig horisontal gjennomsnittshastighet. De tre øvelsene teller like mye og blir lagt sammen til totalt poeng. Vanligvis gjennomføres tre runder av hver, totalt 9 hopp.

Powered by Labrador CMS