Retningslinjer for coronahopping

Ny oppdatering for retningslinjene for gjennomføring av fallskjermhopping under covid-19 utbruddet

Publisert Sist oppdatert

Retningslinjene for gjennomføring av fallskjermhopping under covid-19 utbruddet ble først publisert den 11. mai 2020. Onsdag den 10. februar har forbundet publisert den åttende oppdateringen til dette dokumentet. Link til dokumentet finner her.

Hva er nytt?

Munnbind eller buff skal nå benyttes under hele flyturen. Det er også tilføyet en generell anbefaling om å bruke munnbind for å forebygge smitte. I tillegg til disse konkrete punktene, er det lagt til et avsnitt i innledningen, som speiler dagens situasjon:

Da smittesituasjonen og tiltak fra helsemyndighetene varierer mye avhengig av hvor i landet man befinner seg vises det til lokale retningslinjer og regler. Dersom disse skulle være av en slik karakter at det som står i dette dokumentet ikke er godt nok for å tilfredsstille kravene er det de lokale retningslinjene som gjelder. Dersom man er i tvil anbefales det å ta kontakt med lokale helsemyndigheter for en avklaring med disse. Smittesituasjonen rundt om i landet kan forandre seg veldig fort og det er opp til den enkelte klubb å holde seg oppdatert på hva som gjelder for de. Det vises også til denne: https://www.nlf.no/forbund/forvirret-av-koronaregler

Rettelse fra tidligere versjon av artikkel:

Det ble tidligere opplyst om at det ikke lenger var tillatt med tandemhopping, og grunnkurs. Forbundet har redigert i dokumentet, og dette er nå justert tilbake til det samme som det var i forrige versjon av retningslinjene:
«Grunnkurs line/AFF: retningslinjer hva gjelder Grunnkurs line og AFF er kommunisert i egen mail til styreledere og Hovedinstruktører tidligere.

Tandemhopping : retningslinjer hva gjelder tandemhopping er kommunisert i egen mail til styreledere og Hovedinstruktører tidligere»

Powered by Labrador CMS