Derek (midten), med gamle lagkamerater fra Arcteryx. Ditta Valsdottir, og Ole Petter Hjelle
Derek (midten), med gamle lagkamerater fra Arcteryx. Ditta Valsdottir, og Ole Petter Hjelle

Landslagsansvarlig slutter

Derek Nordlund Broughton gir seg, etter seks og et halvt år i stillingen

Publisert

Følgende melding har blitt lagt ut fra Styret F/NLF:

«Norges Luftsportforbund og Derek Nordlund Broughton har i dag (27.11.20) blitt enige om at Derek avslutter sitt ansettelsesforhold i forbundet. Norges Luftsportforbund vil takke Derek for hans lange tid i forbundet, hvor han har vært en god ressurs med sin kompetanse og personlighet. Norges Luftsportforbund ønsker Derek all lykke til videre. D

Derek startet som landslagsansvarlig for Fallskjermseksjonen i mars 2014 og siden det har forbundet oppnådd sportslige resultater med flere topplasseringer i internasjonale konkurranser og en økende bredde i antall grener og deltakere i NM. Fallskjermseksjonen takker for samarbeidet og ønsker Derek lykke til med egen satsning som landslagsutøver. Mvh Styret F/NLF»

Meget erfaren utøver

Derek er den mest allsidige utøveren vi har i Norge. Han hoppet sitt første NM i 2002, og har to eller flere NM-gull i samtlige frittfallsdisipliner. I tillegg har han topp 5 plasseringer fra VM og/eller EM i FS4, FS8, VFS og FF. Dereks første plass på landslag som utøver, kom etter VM i 2006, da han fikk plass på FS4-laget Arcteryx. Han har også det vi i Frittfall mener med stor sikkerhet er norsk rekord i medaljefangst i ett og samme NM. Sammen med Sondre Tømmervold tok Derek intet mindre enn tre gull og ett sølv i åpne klasser, i tillegg til gull i både FF-R og FS4-R, under NM på Voss i 2016.

Powered by Labrador CMS