Derek (midten), med gamle lagkamerater fra Arcteryx. Ditta Valsdottir, og Ole Petter Hjelle

Landslagsansvarlig slutter

Derek Nordlund Broughton gir seg, etter seks og et halvt år i stillingen

Publisert

Følgende melding har blitt lagt ut fra Styret F/NLF:

«Norges Luftsportforbund og Derek Nordlund Broughton har i dag (27.11.20) blitt enige om at Derek avslutter sitt ansettelsesforhold i forbundet. Norges Luftsportforbund vil takke Derek for hans lange tid i forbundet, hvor han har vært en god ressurs med sin kompetanse og personlighet. Norges Luftsportforbund ønsker Derek all lykke til videre. D

Derek startet som landslagsansvarlig for Fallskjermseksjonen i mars 2014 og siden det har forbundet oppnådd sportslige resultater med flere topplasseringer i internasjonale konkurranser og en økende bredde i antall grener og deltakere i NM. Fallskjermseksjonen takker for samarbeidet og ønsker Derek lykke til med egen satsning som landslagsutøver. Mvh Styret F/NLF»

Meget erfaren utøver

Derek er den mest allsidige utøveren vi har i Norge. Han hoppet sitt første NM i 2002, og har to eller flere NM-gull i samtlige frittfallsdisipliner. I tillegg har han topp 5 plasseringer fra VM og/eller EM i FS4, FS8, VFS og FF. Dereks første plass på landslag som utøver, kom etter VM i 2006, da han fikk plass på FS4-laget Arcteryx. Han har også det vi i Frittfall mener med stor sikkerhet er norsk rekord i medaljefangst i ett og samme NM. Sammen med Sondre Tømmervold tok Derek intet mindre enn tre gull og ett sølv i åpne klasser, i tillegg til gull i både FF-R og FS4-R, under NM på Voss i 2016.

Powered by Labrador CMS