Påskestemning på Lesja.

Påske på Lesja

Etter to år pause var det endelig tid for påskeboogie på Lesja igjen.

Publisert

Påskeboogien på Lesja be for første gang arrangert siden koronaåret 2020. Vi hadde 29 elever på linekurs, tre personer på I3 kurs, og to I2-kandidater som holdt sitt første elevkurs.

Første helgen ble vi innesnødde tre ganger, og målingene til skianlegget viste at det totalt hadde kommet ca. 1 meter og 80cm snø på 2 dager. Stemningen var likevel skyhøy, og det passet oss ypperlig at de to første dagene av kurset var teori. Vi gjennomførte i tillegg innhopp i skibakken, til stor stas for både hoppere og skikjørere.

Afterskydivingski ble det og. Lesja fsk har fått en fin start på sesongen med masse hopp, og relativt få hendelser. Det virker som at både hoppere og organisasjon har fått hjulene til å rulle sakte men sikkert etter vinterdvalen. Nå venter den fineste tiden på Lesja med fagre Romsdalen i full blomstring, og med kvitlagte topper rundt forbi. Vi håper å se masse kjente fjes, men også ukjente, på Bjorli fremover. Vi har elevutstyr, instruktører og (med fare for å få tilsvar) Norges fineste natur. Lesja fsk ønsker alle en fin sesong!

-Erlend

Vi takker HAGL for at de ville låne bort flyet sitt til oss!

Powered by Labrador CMS