Team Standup satser mot sitt andre NM
Team Standup satser mot sitt andre NM

Skydive Oslo mot nye tider!

Lagsatsing på Østre Æra

Publisert Sist oppdatert

Skydive Oslo har så lenge jeg har hoppet, og brukt større deler av somrene på Østre Æra (2015 ish), etter min mening ikke hatt spesielt stort fokus på lag, lagtrening og satsning til NM. Skydive Oslo får ha klubben vår på selveste Rikssenteret, og må med dette tilby og legge til rette for at våre fine landslag og andre lag skal kunne komme og trene hos oss.

Jeg har tenkt at dette er en “trend” greie, at det liksom må finnes et miljø for lag, for at nye lag skal dannes og ønske å delta i NM, og evt satse videre mot landslag. Som en idrett med idrettsforbund må vi vel også ha lag for å overleve som sport, eller? Dette er tanker jeg hadde etter jeg ble med i styret i Skydive Oslo, og fikk et ønske om at dette var noe vi som klubb burde satse mer på og legge til rette for.

Så langt i år har vi 3 nye flotte lag som er godt igang med treningen på Æra, og her en en presentasjon av disse superfine og flinke lagene vi er veldig stolte av :) Vi er også heldige som får Blue Pelican til å representere oss i år, utrolig dyktige idrettsfolk som vi håper våre nye lag kan lære mye av!

TEAM WEATHERHOLD :)

Lagmedlemmer: Erik Alexander Rivelsrud (24) og Amalie Miko Jæger (27)

Kameraperson: Uavklart, søknad kan sendes :)

Skal delta i: Nybegynner FS/FF

Antall hopp: Ca 90 hopp hver

Team Weatherhold
Team Weatherhold

Erik og Amalie tok AFF kurs hos Skydive Oslo i 2019, Amalie hadde alltid hatt lyst til å prøve sporten og Erik ønsket å utfordre høyde-”respekten”. Paret fikk seg raskt A lisens slik at de rakk å være med å hoppe fra Hercules (!!) under Farout Freefly Festivalen i juli måned samme året.

De ønsket begge å ha et mål for hopping og meldte seg på FS rekruttlag hos Skydive Tønsberg sommeren 2020, der lærte de utrolig mye av Agera`s Nadia og Julian. De ble deretter hektet på laghopping og satser nå mot NM i Nybegynner FS/FF.

De liker begge å ha noe å strekke seg etter og ønsker først og fremst å utvikle seg som fallskjermhoppere. Målet med NM er medalje men det viktigste for de er å ha det gøy! De ser frem til å fortsette treningen og representere klubben! Noe vi er veldig takknemlige for :)

Amalie om lagnavnet: “Da vi begynte med laghopp i fjor var det funky vær med sol og sporadisk regn. Dette pågikk hele treningsperioden og vi endte ofte opp med at vårt løft ble satt på holding pga været. Navnet Team Weatherhold begynte derfor som en intern spøk, men navnet har liksom bare fulgt oss selv om vi nå stort sett hopper i sol og strålende vær!”

Dette er to veldig ydmyke og hardarbeidende hoppere som jeg tror kan få til absolutt alt de ønsker! Kanskje kandidater for FS4 etter hvert? :)

TEAM STANDUP <3

Lagmedlemmer: Sophie Marie Krupica Bergo (28) og Miriam Røykaas (28)

Kameraperson: Uavklart, mulig å legge inn søknad :)

Skal delta i: FF rekrutt

Antall hopp: Litt over 200 hopp hver

Team Standup
Team Standup

Team Standup ble dannet under en helg med coaching fra Elysium på Rikssenteret i 2019, de hadde møttes tidligere den sommeren på Voss der begge tok AFF kurs det året. Etter å ha blitt litt kjent og funnet en felles gnist for fallskjermhopping ble de enige i dusjen på Æra om å bli et lag! Lagnavnet ble et resultat av at de ønsket å fly vertikalt med en gang, men at det var ikke like lett… Navnet ble ironisk og laget etter mye latter!

De deltok i Nybegynnerklassen FS/FF i 2020 og fikk 3 plass! Dette gav mersmak og de satser nå mot NM 2021 og FFR. Nå handler det om å ha mest mulig fri og få mest mulig ut av kronene for å få flydd mest mulig sammen!

Motivasjonen deres er en kombinasjon av glede og utvikling. Som lag har de alltid en å hoppe sammen med, en å vokse med og progresjonen blir tydeligere enn ved tilfeldig funjumping. Ikke minst får de mye hjelp og har alltid noe å jobbe mot! Først og fremst kan de fortelle at de har en trygghet i sporten som et lag, og får gleden av å utvikle seg sammen og føler seg utrolig heldige.

Sophie og Miriam er gledesspredere på hoppfeltet, de smiler alltid fra øre og øre og det er tydelig at de koser seg! Utrolig smittende god steming :D

Team Standup på NM-resultatportalen

TEAM MAKI:

Lagmedlemmer: Amalie Endeve (24) og Christopher G Støle (32)

Kameraperson: Rolf Didrik Hexeberg, the one and only!

Skal delta i: FF rekrutt

Antall hopp: 50 og 240, Amalie med flest.

Team Maki
Team Maki

Amalie og Christopher tok begge AFF kurs sommeren 2020, Amalie hos Skydive Oslo og Christophe hos Skydive Tønsberg. De møttes i vindtunnellen Modern Activity høsten samme året og etter å ha flydd litt sammen bestemte de seg for å danne et lag. Team Maki ble så dannet nyttårsaften 2020/2021, navnet kom av at de alltid spiste sushi når de hadde debriefing i tunnellen. :)

De har flydd målrettet i tunnellen og i luften over Voss og Æra, Amalie sier at “hovedmålet er å bli gode i FF ved å bruke hverandre som motivatorer, støttespillere og sparringspartnere mot et felles mål om å ta medalje i NM”.

Det skal ikke stå på viljen og engasjementet! Jeg har stor tro på Team Maki som har hatt enorm progresjon sitt første år som fallskjermhoppere! Imponerende :)

Jeg gleder meg til fortsettelsen og å se disse lagene i årets NM på Bjorli!

Tekst av:

Ingrid Johansen

Skydive Oslo <3

Powered by Labrador CMS