Påskehoppingen ble avlyst de fleste steder. Men Bjarne Wahl fikk hoppe. Les hvor nederst i saken
Påskehoppingen ble avlyst de fleste steder. Men Bjarne Wahl fikk hoppe. Les hvor nederst i saken

Påskeboogier avlyst over hele landet

For andre år på rad

Publisert

I desember 2020, da nyhetene om at godkjenning av den første koronavaksinen var på trappene, var det mange av oss som forventet at påsken 2021 skulle bli betydelig bedre enn fjorårets versjon. Men årets påskeboogier har blitt avlyst fra nord til sør. Frittfall har fått status fra mange av klubbene.

Lesja fallskjermklubb sin påskeboogie ble kansellert. Det er ikke fastsatt noen dato for når man kan begynne å hoppe igjen.

Bergen fallskjermklubb hadde i tradisjon tro planlagt påkeboogie, uten s, men denne måtte også avlyses.

Nimbus fallskjermklubb på Rakkestad i Østfold hadde planlagt hopping hele påsken, men det ble avlyst. Foreløpig varer nedstengningen minst til 11. April.

Kjevik hadde planlagt helikopterhopping på et skisenter som ligger en og en halv times kjøring fra Kristiansand. Dette måtte også avlyses.

Grenland kansellerte også på grunn av covid-19.

Rana i Nordland hadde også planlagt aktivitet, men måtte kansellere boogie, og utsette kurs og tandem til mai.

Tønsberg avlyste også påskehopping, og venter på godkjennelse fra kommuneoverlegen, før de kan starte hopping igjen.

Føniks stilte med årets beste aprilspøk, da de på facebook meldte at kun påmeldte til NM fikk dispensasjon fra kommunelegen til å hoppe. Men realiteten var dessverre at det var stengt for alle.

Men her var det hopping

Frittfall har ikke fått rapport om hopping noe sted i Norge i påsken. Men 500 meter fra redaktørens hus, ligger den største klubben i Danmark. Og her var det hopping hele påsken. Forhåpentligvis er vi på vei inn i en sommer som kan måle seg med fjorårets, med mye hopping i begge land.

Powered by Labrador CMS