Zion leker med konkurrentene

Norge med solid ledelse, etter 4 av 7 runder

Publisert

Det norske freeflylandslaget, Zion, er godt i gang med verdensmesterskapet i Russland. Etter at de vant World Cup i Arizona i 2019, har det vært høye forventninger til om de kan ta Norges første lag-gull i et verdensmesterskap i fallskjermhopping noensinne. Konkurransen er allerede over halvveis gjennomført, og Zion har imponert så langt. Ledelsen på 1,2 poeng ned til frankrike, ser kanskje ikke ut som all verdens, men zion har vunnet alle rundene så langt. Dette lover meget godt for norsk seier.

Wingsuit

Det har ikke lykkes frittfall å få tak i scores fra wingsuit acro foreløpig. ISC's resultatportal har foreløpig ingen scores fra wingsuit-disiplinene. Men på skyderby.ru kan vi se at Remi Damgaard holder en fin 12.-plass av 35 deltakere. På plassen foran, ligger danske Dennis Ohlsen som nr 11, og beste nordiske utøver. Det er gjennomført en runde time, og en runde distance.

Video

På ISC's resultatportal, kan man også se video av zion sine hopp. Men frittfall har gjort det enda enklere for sine lesere, og presenterer herved de fire første rundene her:

Flere videoer blir tilføyet på et senere tidspunkt.

Powered by Labrador CMS