Nicholas Reyes med en glimrende landing, Voss Gloss 2020
Nicholas Reyes med en glimrende landing, Voss Gloss 2020

Voss Gloss 2020

Publisert Sist oppdatert

Årets VossGloss bestod av 30 deltakere, og en god gjeng med organizere. Ingrid Johansen sendte oss melding og spurte om en gjeng fra Flying Chicks kunne få komme på besøk på VossGloss siden deres arrangement ble avlyst. Det var ville vi jo gjerne, da vi er super gira på å få med mange gøye folk, og spesielt jenter. Da fikk vi jo også kapret enda en awesome organiser, Ingrid!

Awesome-Organizer-Ingrid
Awesome-Organizer-Ingrid

I tillegg til Ingrid hadde vi med oss flere rockstar organizers! Våre "skydive moms" Anna Fasting og Anna Moxnes stilte som alltid opp for oss. Helene Bjørnø stepper også som vanlig inn der det trengs, enten det er grilling, hopping eller administrative oppgaver. Kristine Shay Dufey var helt rå og fikk gruppene sine til å gå fra rookies til rockstars under boogien. Vi hadde også med oss noen flotte menn. Eivind Kolltveit, Kenny Soldal og Christer Økland, de sklir rett inn med dåsene. En helt fantastisk gjeng som la grunnlaget for en veldig morsom boogie!

Tom Shorten samlet det hele på film og laget en boogievideo som har vært god og ha på "post boogie blues"-dager. (Se nederst i artikkelen, red.anm.)

Deltakerne var også en skikkelig bra gjeng, og flere hadde stor progresjon og de gjorde mange morsomme hopp! Det var stort fokus på sikkerhet og mye moro! For oss som arrangerer er dette gull, og det er dette som gjør at vi får lyst å fortsette å arrangere boogies.

Torsdag startet med dårlig vær, så vi var en gjeng som dro til VossActive for å bade i boblebadene. De tøffeste dukket i elven også. Etter lunsj lettet det, og vi fikk gjort noen hopp på feltet, før vi hadde innhopp i Flåm. Vi tok noen øl der, før bussen tok oss tilbake til Voss.

Team Aviatrix
Team Aviatrix

Fredag hadde vi organisert hopping hele dagen. Det var en god dag så vi fikk gjort mange hopp før vi avsluttet kvelden med grilling på takterrassen i solnedgangen.Lørdag startet dagen med konkurranse i dåselanding. Det var veldig god stemning og det var mange som traff (der ikke så veldig mange treffer til vanlig) ;) Selveste Kristian Moxnes var dommer! Kristian fortsatte den gode jobben, stilte opp med båtmannskap på innhoppet på Løne og videre som lydansvarlig på festen på Staupstunet. Der grillet Malene, Marie, Eira og Kenny middag fra Selheim går. Etter mat ble det Boogievideo, før vi danset inn i natten i regnbueoutfits. Presisjonslandingen med "Dåsa" startet vi med i fjor, og det var en stor suksess og ble sesongens store snakkis.

I år hadde vi med oss VagPWR på laget (www.vagpwr.com) og fikk tatt dåse-stemninga ett hakk videre. De kom også på lørdag og hadde popup-store! Emilie lager utrolig mye kult, der fokuset er på å ufarliggjøre kropp og vise at vi alle er forskjellige. I tillegg til VagPWR stilte Larsen og Brusgaard, UPT, Skyvoss, Cookie Helmets, VossVind, Skydive Voss, Erik Vliegenthart og FOXY Plane med giveaways og premier. Vi føler oss så heldige som har de beste av de beste med på laget!

Vi vil takke alle organizers, sponsorer og hjelpere! Og aller mest alle deltakerne, uten dere hadde vi ikke fått så mange morsomme hopp og en så gøy fest - DERE ER HELT RÅ!

Powered by Labrador CMS