Tønsberg Tits 2024

Etter et tiår siden sist det ble arrangert en jenteboogie i Tønsberg, var det på tide med en ny jenteboogie. Det mente superjentene Anna Fasting, Siri Victoria Lund, Silje Sørås og Nora Sophie Backe, som arrangerte Tønsberg Tits fra 13. til 16. juni.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag 13. juni ankom flere spente jenter til Tønsberg, hvor de ble møtt av smilende arrangører som delte ut de kuleste boogie-t-skjortene ever! T-skjortenes logo var designet av Anna Fastings datter, Maria. Hoppene ble organisert etter jentenes ønsker og erfaringer, med erfarne og blide coacher. Selv om værmeldingen varslet regn, tittet solen fram og jentene fikk gjennomført mange hopp.

Fredag kom det enda flere glade jenter som ble fornøyde etter hoppene med de dyktige coachene. Det var muligheter for å fly formasjoner, prøve seg på free fly og trene på tracking. Noen fikk også utført utsjekk hopp. Kvelden bød på grilling og kasse, etterfulgt av forskjellige konkurranser, blant annet en stasjon der jentene prøvde å kommunisere med tegnspråk. Fallskjermmiljøet er kjent for sin kreativitet, og konkurransene ble veldig morsomme. 

Lørdag varslet værmeldingen mye regn, men på morgenen var det heldigvis oppholdsvær. Det ble også gjennomført landingskonkurranse. Deltakerne fikk hver sin plass markert med en ballong og et nummer, som de måtte huske for å vinne flotte premier. Mange flinke jenter landet trygt, selv om noen glemte å flare og fikk en liten knekk i stoltheten. Etter noen flere hopp, satte værgudene en stopper for hoppingen med voldsom vind og regn. Da ble det tracking seminar og utstyrsseminar. 

Kvelden ble avsluttet med et rosa temaparty. Skydive Tønsberg er så heldig å ha en dyktig kokk i Camilla Pisciotta, som serverte deilig lasagne og verdens beste focacciabrød. Camilla lagde også en fantastisk TITS-kake! Premier ble delt ut, og sist men ikke minst, ble det raffle. Arrangørene hadde gjort en svært god jobb og fått sponset mange flotte premier og nesten alle jentene vant noe. Boogievideoen ble vist på storskjerm og det var fornøyde jenter som fortsatte festen.

Tusen hjertelig takk for en fantastisk gjennomført boogie! Takk til alle deltakerne, og takk til Anna, Siri, Silje og Nora. Takk til flinke pakkere, coacher, ground crew, film crew, manifest og Camilla. Takk til Skydive Tønsberg, DL Kjetil og styret.

En spesielt stor takk til sponsorene: LB Altimeters, UPT, Aerodyne, Sport1 Tolvsrød og Skydive Tønsberg.

Powered by Labrador CMS