Glade deltakere på Voss Gloss 2021
Glade deltakere på Voss Gloss 2021

Voss Gloss 2021

En litt forsinket stemningsrapport

Publisert

Korona-vinteren har vært lang, derfor måtte vi fremskyve VossGloss og arrangere det allerede i mai! Med noen restriksjoner fikk vi i år også gjennomført med 31 deltakere og 9 organisere. Det var stor forskjell på erfaringsnivået til deltakerne, og vi syntes det er stas at hoppere med alle ferdighetsnivå vil være med oss å hoppe!

Hybrid
Hybrid

Været var helt prima hele helga og sørget for at både jenter og gutter fikk gjennomført til sammen ca 500 hopp, inkludert to innhopp og presisjonslandings konkurranse.

Torsdagen starte vi med organisert hopping fra morgenen, for så å avslutte dagen med klassisk innhopp i Gudvangen med sol og nullvind. Så mange bra mennesker på et så bra sted kan ikke bli annet enn god stemning!

Innhopp
Innhopp

Et besøk på VossVind ble det selvsagt også. Med en liten vri på konkurransen endte det ene laget opp med å gjøre over femti 360’er og grep i løpet av to minutter. Så vi kan trygt si at det var litt flaks at vi holdt den etter hopping på fredag og ikke søndag morgen..

Lørdag kjørte vi presislandings konkurranse til frokost - vi er ekstremt imponert og tror at denne sesongens VossGloss har hatt mest kontroll på det kvinnelige kjønnsorgan, derav høyt snitt på landingskonkurransen. Og ingen sparte på flaren, det liker vi!!

Videre i finværet skinte alle deltakerne i kapp med sola, for en gjeng. Vi avsluttet hele VossGloss på innhopp i Enjaland med ei lita samling og premieutdeling. Vi må jo selvsagt gi videre tittelen årets Dåse og Dåsemikkel. Regjerende Dåse er Marianne Caspari, ved siden av regjerende Dåsemikkel Lars Hugo Hermansen. Lattern sitter alltid løst og smilet går nesten helt rundt, vi håper dere alltid hjelper oss og lage god stemning på VossGloss.

Tracking
Tracking

For noen råtasser av noen mennesker vi var så heldige å få dele helga med. Tusen takk til alle deltakerne som kom og ristet av seg siste del av koronaen, og ikke minst alle organiserene som lagde hopp med høy latterfaktor.

Vi er ekstremt heldig som har så mange gavmilde og bra sponsorer med på laget;

Larsen & Bruusgaard

UPT

Skyvoss

Cookie Helmets

BoogieMan

VAGPWR

Skydive Voss

FOXY Plane

VossVind

Ekstremsportsveko

Erik Vligenthart

Powered by Labrador CMS