FS-basicen med Agera

Landslaget i formasjonshopping, Agera, ønsker å invitere alle hoppere på FS-basic hos Skydive Tønsberg i uke 25, fra 21.-24.juni.

Publisert Sist oppdatert

FS-basicen er for alle som liker å hoppe mage, og som har lyst å bli bedre, utvikle sine skills og bli kjent med flere hoppere på tvers av hoppfelt.

Hvert hopp blir briefet og debriefet, og vi sikter på å gjøre 6 hopp om dagen. Gruppene inndeles på starten av dagen og vi sørger for at du får en gruppe tilpasset ditt erfaringsnivå. Vi kommer også til å holde relevante seminarer og på fredagen planlegges det et utrolig kult innhopp.

Her kan du lese hva noen av fjorårets deltakere hadde å si om FS-basicen:

"Jeg hadde ikke mange hopp på magen og enda færre som ordentlig FS-hopp og har tenkt en liten stund at det hadde vært gøy å fått noe coaching på magen. Startet med en runde i vindtunnel på mandag, og hopping i mindre grupper fra tirsdag. Mestringssmilene ble større og større og når 10-manns exiten satt på lørdag satt high-fivene løst. Alt i alt så vil jeg si att dette scoret 10 av 10 selv om det startet med jogging tidlig på morran."
- Bjørn Steinar Karlsen

"Agera gjennomførte en fantasktisk idrettsuke med FS Basic 2022. Etter fem dager og 35 hopp, endte man opp med en gøy og lærerik uke. Hopping med kjent og ukjente, utfordringer med forskjellige slotter i FS4, FS4 lagtrening og storformasjoner med FS8. Uken ble avsluttet med et nydelig innhopp på Veierland, hvor ukens elever kom løpende med øl i det man landet."
-Erik Trondsen

Se flere detaljer i facebook-eventet her eller meld deg på direkte her.

Powered by Labrador CMS