Vil du prøve deg på landslagshopping?

Agera, landslaget i FS, mangler videograf frem til deres faste medlem Kristoffer Øverli Andersen er ferdig med studiene sine i starten av juli.

Publisert Sist oppdatert

DATOER

18.-20. mai
31. mai - 2. juni
11.-13. juni
18.22. juni (FS-basicen)

Agera lover good vibes, en god treningsarena for utvikling og redusert slotpris for den som kan steppe inn i denne perioden. I tillegg kan du bli aktuell som fast backup i konkurranser eller på treningscamper for FS-landslaget.

Dersom du kan være med på alle treningene er det en fordel, men du vurderes også dersom du bare kan deler av perioden. Det er en fordel om du har hoppet litt med kameravinger før, men du trenger ikke være kjempeerfaren. Agera mener det viktigste er at du er villig til å lære og at du tar til deg tilbakemeldinger.

I den tiden du blir med vil du være inkludert på alle treninger som et fullverdig lagmedlem av Agera og du vil få et godt innblikk i hvordan det er å være en del av landslagsgruppen. 

Ta kontakt med Amund Meier på facebook eller skriv til Agera på instagram dersom dette er noe du kunne tenke deg, eller om du har spørsmål.

Powered by Labrador CMS