Idrettsnytt

Idrettsnytt fra Landslagsansvarlig Marius Sotberg.

Publisert

MARIUS SOTBERG

Marius Sotberg har vokst opp på hoppfeltet. I 1998 gjorde han tandemhopp og ett år etterpå gjennomførte han linekurs. Fra 2009-2015 hoppet han på Freeflylandslaget og har totalt gjort over 6000 hopp.

Marius har vært landslagsansvarlig siden 2020.
Fun fact: Til tross for dagens gode frittfall skills, tumblet Marius på sine tre første 5 sekunders frittfall hopp. På et av hoppene landet han også med tvinn på riserene.

Oppdatering fra Landslagsgruppen.

NM Vindtunnel

NM i vindtunnel ble avholdt hos VossVind helgen 11, 12 Mars. Av fallskjermlandslagene deltok følgende lag:

Agera og Thyra deltok i FS4.

Agera vant NM FS4 og Thyra kom på tredjeplass bak Norgyx.

Elisabeth fra Aviatrix deltok i D2W sammen med Trygve Pettersen og fløy seg inn på en 4 plass.

Silvana som er på Thyra stilte også i Freestyle Open der hun vant den klassen.

Om kun få uker er det VM i Vindtunnel i Slovakia. Agera er laget som representerer Norge på det mesterskapet. Vi gleder oss til å følge den prosessen.

Nye lagmedlemmer

Det er jevnlig utskiftninger i landslagsgruppen. Etter VM 2022 har to lag hatt endringer i lagoppstilling.

For Agera så er det Kristoffer Thorstensen som stepper ut og Amund Meier som kommer inn. Vi takker Kristoffer for tiden og innsatsen på landslaget og ønsker Amund velkommen inn i landlagsgruppen.

Blue Pelican er det andre laget som har hatt endinger. Etter VM og medalje for Blue Pelican og Norge sa Iver Amundsgård takk for seg til fordel for legestudiet. Vi takker Iver for tiden og innsatsen på landslaget og ønsker en kjent og kjær utøver velkommen tilbake på Blue Pelican, Dennis Barstad. Dennis har lang fartstid som fallskjermhopper, konkurranse og landslagshopper. Dennis kommer inn på video og André Bach som var videomann går in i formasjonen. En vanlig rokering når en person slutter på et VFS lag.

Heia Norge!

Marius Sotberg

marius.sotberg@nlf.no

Powered by Labrador CMS