Silje Marie Dolve Bye og Wenche Beate Jæger sammen med organizer Hilde Marie Pettersen.

VossGloss 2022

Etter en lang vinter er fallskjermesongen endelig i gang, og selvfølgelig ble det Voss Gloss i år også! Med deltakere fra alle kanter av landet og med forskjellig erfaringsnivå ble det i år også en stor suksess.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag 19. mai begynte vi hoppingen med fantastiske organizere, og været var, tross en dyster værmelding, på vår side både første og andre dagen av arrangementet. Det ble to fantastiske dager med masse hopping for deltakerne, så det var ikke verdens undergang da skydekket senket seg siste dagen. Til tross for at været ikke var på topp på lørdagen fikk vi likevel gjennomført en landingskonkurranse, der mange imponerte med fine presisjonslandinger.

Camilla Gundersen, Ingvild Michaelsen og John-Arne Wikholm gjør en hybrid.

Når det ikke hoppes, er det også mye annet gøy å finne på på Bømoen og Voss. Torsdag kveld samlet vi oss på BARmoen, der vi koste oss sammen med prat, god stemning og en quiz som avdekket morsomme fakta om arrangørene og organizerne.

Selvfølgelig ble det også i år en tur til VossVind. Der gjennomførte vi en spennende konkurranse med lag på tvers av nivåer, og konkurranseinstinktet til deltakerene kom tydelig frem med stavekonkurranse, FS-formasjoner og mulighet til å gjøre noe valgfritt for å vise hva de kan i vindtunnelen. Det var topp stemning, mye latter og litt knall og fall.

Voss Gloss ble dessverre ikke avsluttet med innhopp i år, men med en god plan B ble også siste dagen innholdsrik og morsom med diverse aktiviteter. Jacuzzi, middag, etterfulgt av premieutdeling og en pakkehangar med discolys og røyk ble det en helt super avslutning på boogien. Vi takker alle våre nydelige deltakere og fantastiske organizere for denne gang. Vi vil også takke Kristine Langeland Foss og Stine Solberg, som etter fire år som arrangører av Voss Gloss trer av til fordel for nye utfordringer. Tusen takk for tilliten; vi håper Voss Gloss fortsetter å være et så bra og inkluderende arrangement som dere har vist oss alle at det kan være!

VagPwr - LB Altimeters - Cookie Helmets - Boogieman Suits - Skyvoss - Voss Vind - New Zealand Aerosports - Ekstremsportveko - Erik Vliegenthart - Skydive Voss - Team Aviatrix - Destination Unknown Filmfestival - Vossabadet - Flor Works- Voss Gondol - Voss Bowling

Video av Eira Hagatun

Powered by Labrador CMS